Hirdetés
- Nokia N9 - az első mohikán
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
A vektor jó hogy tudja, de az AE nem kezeli alapból vektorként őket, sajnos. Teljesen véletlenül mutatta be 1 videó. Szóval EZT be kell kapcsolni hogy vector legyen, és utána már tényleg nincs gond a méretekkel.
Amúgy ez a puppet warp, teljesen új távlatokat nyit meg, a kezeket még el sem kezdtem, de már az izzószállal is csodát művelt, sokkal jobb lett mint amit alapból akartam amíg nem tudtam hogy ez ilyen profi és egyszerű.
Amúgy ennek a programnak a legnagyobb gondja, hogy annyira sokoldalú, és összetett, hogy rendkívül nehéz megtalálni, mit és hogy lehet megoldani, ha csak nem tudod biztosan hogy van rá mód.
Ez mondjuk ellenpélda, de lehet valakinek segít: egy vonallal rajzoltam meg a lámpa buráját, de nem akartam hogy olyan csúnya hegyes/csapott eleje legyen a strokenak, és tudtam hogy Ai-ben van rá mód, hogy round cap-re alakítsam át... kis keresgélés után szerencsére itt is volt ilyen.)
Kár hogy nincs több élet itt, egymás felfedezéseiből sokat lehetne tanulni. Egyedül csak ritkán állok neki tutorialt nézni, ha meg időre kell a meló akkor simán nincs is időm új technikákat tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Nokia N9 - az első mohikán
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest