- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
paramedic #28 üzenetére
blokkolja? az csak akkor blokkol, ha blokkolásra kattintasz.
nekem tökéletesen fut együtt a no32, spybot, ad-aware és az ms antispy.
amúgy amit nod32 és ad-aware talál nem feltétlenül kártevő, előszeretettel riogatják az embert pl tracking cookie-kkal, hogy azt higgye, fú ez aztán hatékony. -
headhunter
addikt
válasz
paramedic #26 üzenetére
Szia !
Nincs véletlenül fent a gépeden az AVAST virus írtó?
Nekem az AVAST-tal ment egy ideig és mikor kijött egy újabb verziójú avast(talán a 4.6.662-től) nálam is leállt.
Mire rájöttem mivel akad, eltelt egy nap is.
Közben volt rendszer visszaállítás és az sem segített. A probléma az Ashserv.exe ami a memóriába töltödik be. Úgy tudtam végig ellenőrizni az Ad Aware-rel, hogy a gép bekapcsolása után mindig kilőttem a Windows feladat kezelőben az Ashserv.exe-t és így tudtam full ellenőrzést végrehajtani, viszont az AVAST csak újraindítás után müködött rendesen.
Pár hete meguntam a tökölést és AVAST eltávolítás, NOD32 fel és így már semmi sem akad!
Üdv.: headhunter
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest