- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramedic
aktív tag
Szervusz!
Természetesen igen, installáltam újra, de semmi. Pár hónapja már csinálta ugyanezt, de akkor szép lassan megdöglött az XP-m is, ezért azt is újra felraktam. Azután hibátlanul futott az Ad-Aware is, egész két héttel ezelőttig. Az XP-mnek most nincs semmi baja, ezért nem akarom újrahúzni emiatt, ha nem feltétlenül szükséges! -
paramedic
aktív tag
Szervusz!
Feldobott egy ablakot, hogy engedem vagy blokkolom-e, de mielőtt nyomtam volna vmit, feldobott egy másik ablakot és nem engedte a Spybot-t. Nem az MS Antispyware-re haragszom, hisz hónapokon keresztül jól megvoltak egymás mellett a gyerekek. (Ad-Aware SE + NOD32 + MS Antispyware)
Azt szeretném, hogy működjön újra az Ad-Aware és ha valami probléma van a gépemmel, akkor azt is sikerüljön kideríteni és megoldani. -
paramedic
aktív tag
Szervusz moonman!
Visszaolvastam az Ad-Aware-el foglalkozó topikokban, írtad már, hogy erőforrásigényes és esetleg nem frissíti a képernyőt. Nos, hagytam több mint egy órát gondolkozni, semmi. Csökkentett üzemmódban is kapott fél órát, ott is a helyi rendszerleíró adatbázis CLSID ''kódoknál'' döglik meg. Elég kevés adat van a gépemen, eddig pár perc alatt végzett a mélyreható vizsgálattal is. Most az intelligens keresés is uo. megdöglik.
Próbáltam a Spybot-t felrakni, de azt az MS Antispyware blokkolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest