Új hozzászólás Aktív témák
-
paramedic
aktív tag
Szervusz!
Természetesen igen, installáltam újra, de semmi. Pár hónapja már csinálta ugyanezt, de akkor szép lassan megdöglött az XP-m is, ezért azt is újra felraktam. Azután hibátlanul futott az Ad-Aware is, egész két héttel ezelőttig. Az XP-mnek most nincs semmi baja, ezért nem akarom újrahúzni emiatt, ha nem feltétlenül szükséges! -
paramedic
aktív tag
Szervusz!
Feldobott egy ablakot, hogy engedem vagy blokkolom-e, de mielőtt nyomtam volna vmit, feldobott egy másik ablakot és nem engedte a Spybot-t. Nem az MS Antispyware-re haragszom, hisz hónapokon keresztül jól megvoltak egymás mellett a gyerekek. (Ad-Aware SE + NOD32 + MS Antispyware)
Azt szeretném, hogy működjön újra az Ad-Aware és ha valami probléma van a gépemmel, akkor azt is sikerüljön kideríteni és megoldani. -
paramedic
aktív tag
Szervusz moonman!
Visszaolvastam az Ad-Aware-el foglalkozó topikokban, írtad már, hogy erőforrásigényes és esetleg nem frissíti a képernyőt. Nos, hagytam több mint egy órát gondolkozni, semmi. Csökkentett üzemmódban is kapott fél órát, ott is a helyi rendszerleíró adatbázis CLSID ''kódoknál'' döglik meg. Elég kevés adat van a gépemen, eddig pár perc alatt végzett a mélyreható vizsgálattal is. Most az intelligens keresés is uo. megdöglik.
Próbáltam a Spybot-t felrakni, de azt az MS Antispyware blokkolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest