- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizzard
aktív tag
válasz
badbrother #13 üzenetére
Vágom mit mondasz, csak azt nem értem h. ha egyszer a Corelban is meg a Photoshopban is RGB módban voltak a színek, ennek ellenére mégse volt ugyanaz a színárnyalat. De mindenesetre megpróbálom amit mondtál, áttolom a PS-ban CMYK-ra a színt, hátha úgy tényleg jó lesz.
-
Lizzard
aktív tag
válasz
badbrother #3 üzenetére
Corel Draw 12 megvan, viszont azzal a baj, hogy egyszerűen nem adja vissza ugyanazt a színt, amit direkt pontosan kikervertem a Photoshopból vett RGB színek számai alapján, de mégse lett ugyanolyan az a kék szín, mint ami a Photoshopban volt eredetileg. Ez mitől lehet?
-
Lizzard
aktív tag
És ebből az Acrobat Readerből nincs időkorlátos demo verzió? Nekem csak arra kellene a pdf szerkesztő progi, h. már meglevő pdf fileokat megnyitva bele tudjam illeszteni egy új pdf doksiba, meg még pár képet dobnék hozzá, meg egy kis szöveget. Egy 50*70 cm-s falinaptárat akarok csinálni.
-
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy honnan tudnék letölteni olyan progit, amivel pdf fájlokat tudok szerkeszteni, ill. újat létrehozni. Ha jól tudom, az Acrobat PDF Writer progi alkalmas erre, próbáltam rékeresni google-al, de nem sok sikerrel jártam (lehet h. én voltam béna), szal légyszi írjatok nekem linkeket ahonnan tudok letölteni !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest