- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Halee! Kérdésem volna Acrobat 7 pro-ban kellene egy táblázat szerű kép lenne (ez szinte mind1 is) Hogy tudom szerkeszteni? Kitörölni akár szöveget.. de a legfontosabb insertálni? Bert be insertálok egy szöveget.. de azt valamiért csak a már meglévő szöveg mellé hajlandó.. és kisem tudom rá nyomtattni.. csak egy ilyen buborék ablakba tudom írni.. Tudom olvasgatom a helpet. Most azt is teszem
-
Grass
aktív tag
Van egy szövegem, amit szeretnék pdf be rakni, hogy ne lehessen módisítani. Hogy kell megcsinálni? pls aki tud segítsen.
-
Dexter68
addikt
Én csak konvertert tudok:
Bővebben: link
Bővebben: link
Ezek legalább ingyé vannak. -
badbrother
aktív tag
Lehet hogy a nyomtatón is kellene valamit állítani, vannak halvány emlékeim, hogy valaha másképp nyomtattuk a scannelt anyagokat, és az általunk szerkesztettet. Èrtsd: más nyomtató profillal.
Magam nem sokat foglalkoztam ilyenekkel, de a bátyámnak gyorsnyomdája van és eléggé elmélyült az ilyenekben, öö mondta, hogy az egyiket ezzel, a másikat azzal a beállítással nyomtassam akor lesz jó.
Azt hiszem eltökölt néhány lapot mire beállította.
Szóval lehet hogy ezzel sem lesz tökéletes, de többet nem nagyon tudok segíteni, rég dolgoztam ilyenekkel, ráadásul akkor sem mélyültem el a témában. -
Lizzard
aktív tag
válasz
badbrother #13 üzenetére
Vágom mit mondasz, csak azt nem értem h. ha egyszer a Corelban is meg a Photoshopban is RGB módban voltak a színek, ennek ellenére mégse volt ugyanaz a színárnyalat. De mindenesetre megpróbálom amit mondtál, áttolom a PS-ban CMYK-ra a színt, hátha úgy tényleg jó lesz.
-
RedAnt
aktív tag
Ja igen, szerkeszteni nem tudsz OOo-val. Arra marad a copy-paste...
-
Lizzard
aktív tag
válasz
badbrother #3 üzenetére
Corel Draw 12 megvan, viszont azzal a baj, hogy egyszerűen nem adja vissza ugyanazt a színt, amit direkt pontosan kikervertem a Photoshopból vett RGB színek számai alapján, de mégse lett ugyanolyan az a kék szín, mint ami a Photoshopban volt eredetileg. Ez mitől lehet?
-
RedAnt
aktív tag
Legjobb: OpenOffice.org!
Ingyenes progi, nagyon bejon. Kompatibilis az MS Office fajlokkal, es lehet vele PDF-be exportalni. Tehat megnyitsz egy .doc file-t, megnyomsz egy gombot es kesz a .pdf! -
L3zl13
nagyúr
válasz
badbrother #3 üzenetére
Corel Draw mint ingyenes író? He?
Openoffice ellenben asszem ingyenes, és van benne PDF generáló. Viszont ha jól tudom az is csak menteni tud PDF-be. Kész PDF-et szerkeszteni nem.
PDF nyomtatók pl:
win2pdf, amyuni PDF converter,
valamint ghostscripttel is megoldható, de az elég fapados, és elég bonyolult. -
Lizzard
aktív tag
És ebből az Acrobat Readerből nincs időkorlátos demo verzió? Nekem csak arra kellene a pdf szerkesztő progi, h. már meglevő pdf fileokat megnyitva bele tudjam illeszteni egy új pdf doksiba, meg még pár képet dobnék hozzá, meg egy kis szöveget. Egy 50*70 cm-s falinaptárat akarok csinálni.
-
L3zl13
nagyúr
Az ultimate progi neve Adobe Acrobat, és fizetős.
(Nem Acrobat Reader, mert az ingyenes, de csak olvasni lehet vele.)
Ha csak új PDF-eket akarsz létrehozni, akkor vannak ingyenes PDF nyomtatók. Megszerkeszted a fájlt Wordben, és kinyomtatod egy virtuális nyomtatóra, ami egy PDF fájlba elmenti a gépeden.
De szerkesztení így nem fogod tudni. (Csak az eredeti word doksit.) -
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy honnan tudnék letölteni olyan progit, amivel pdf fájlokat tudok szerkeszteni, ill. újat létrehozni. Ha jól tudom, az Acrobat PDF Writer progi alkalmas erre, próbáltam rékeresni google-al, de nem sok sikerrel jártam (lehet h. én voltam béna), szal légyszi írjatok nekem linkeket ahonnan tudok letölteni !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest