- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
Flashy
veterán
nembaj, szerintem ugyis fölösleges volt a bios frissítés. ha a gyártónak nincs biosa, akkor vagy keresel valakit a világban ugyanilyen alaplappal, vagy keresel egy olyan gyártót aki megcsinálta ugyanezt az alaplapot a saját neve alatt.
ha csak néhány sort ír ki bootolás helyett és lemezen keres, akkor az emergency boot block él, ami annyira képes hogy bootlemezről autoexec.batot lefuttat, amiben ha egy bios égetés parancsa van akkor helyrehozható a rendszer. persze ehhez kéne az eredeti bios. nemtom hogy romolhatott el nálad, hiszen ha az eredeti bios mentése közbe lehal, akkor a gép ugyanúgy működőképes mint előtte mert nem írta még felül a biost... -
Flashy
veterán
vagy egyszerűen acpi kikapcsolás. p2 via alaplapok elég szarok, szerintem ez a legegyszerűbb. én se használtam ilyen alaplappal acpit de most hogy mondod látom hogy jobb is mert a többi mellett még ezzel is szívhattam volna :D
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest