- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
hefe
aktív tag
www.biosiras.hu
Elég megbízható szeintem.... -
hefe
aktív tag
Azért hidd el ennél sokkal többet fordítottam rá. Amint látod ez 1.0f!!! Tehát ez már nem az eredeti. Ezt próbáltam besütni az 1.00 frissítéseként!!
Szerencsére a pesti csóka vállalja!!! :C -
hefe
aktív tag
Ez számomra is furcsa volt de az hogy az alaplapon lévő cmos törlö backuppoló jumper se csinál semmit az mégfurább.... Az autoexecig én is eljutottam de sajanos nincs sehol ehhez eredeti bios a neten :O Állítólag van pesten egy ilyen elbabrált bioszégettéssel foglalkozó emberke. Remélem ő tud majd vele mit kezdeni....
Te nem tudod véletlenül hol és ki tud még ilyet?
(nekem nem lenne fontos mert ha az enyém lenne akkor biztos kuka és nyú de sajna így meg kell menteni)
kob 693a FCSX -t mindenkinek!!!!!!!
[Szerkesztve] -
hefe
aktív tag
Oké. Bioszfrissítés eredménye hogy kampec evriszing. Miközben mentette volna a régit behalt és azóta akárhogy clearingelem a cmost azóta checksum error vagy mi..... És keres valamit a lemezen!
Hol lehet eredeti biost letölteni. Gyártó weblapon sajna nem.... -
hefe
aktív tag
Van egy via 693a alaplap. Friss telepítés után acpi hiba történik az eseménynapló ,szerint. Ez valahogy drasztikusan lassítja a gépet és mint kiderült emiatt akad az összes film is. A biosban ez be van kapcsolva. Mit lehet ezzel kezdeni??? plízzzzzzzzzzzzz
Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest