- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
"Figyelembe véve, hogy consumer Acer 15,6"-ra felfért 2010-ben numpad, így nem hiszem, hogy olyan hatalmas probléma lenne megoldani ma a dolgot."
Gondolom a gyártó/gyártók úgy ítélik meg, hogy csak marginális igény van a billentyűzet numerikus blokkjára.
Ha lenne rajta, azért is sírnának néhányan. Minek fizessenek olyan dologért, amit nem használnak.PS:
Sírási statisztikák készítését, még pénzért sem vállalom. -
Hieronymus
veterán
A dokkolás csak lehetőség és nem kötelesség.
A dokkolás lehetőségén problémázni nem életszerű probléma." Én viszont még nem dolgoztam olyan cégnél, ahol minden tárgyalóban minden széknél dokkolóállomás volt, illetve olyan lakással sem, amelyiknek minden sarkában az volt, illetve én mondjuk nem csak otthon és munkahelyen használok laptopot,"
Én sem, de nem is állítottam, hogy ilyenre szükség lenne.
Jó lenne tisztázni számodra miért fontos a num.blokk megléte. Adatrögzítésen kívül hol van jelentősége?
Talán programozáshoz előny, de a felhasználók többsége nem programozó.Amúgy én dokkoló állomásról sohase írtam. USB-C hubról írtam, ami tetszőlegesen építhető ki. Illetve igény szerinti összeállításban vásárolható meg. Nem azonos a két megoldás.
-
Hieronymus
veterán
OK!
Kifelejtettem a képből a mobil adatfeldolgozókat és könyvelőket.
Számukra talán előnyösebb a megszokott asztali billentyűzetből egyet magukkal hordani.
Mégiscsak kényelmesebb egy rendes billentyűzettel dolgozni, mint a notebook sajátján mert az minden esetben kompromisszumos.Amúgy a noti vastagsága, inkább vékonysága miatt nem feltétlenül van hely a numerikus résznek. Minden milliméter számít, ami csökkenti a felhasználható térfogatot.
Nem mobil adatrögzítőknek szánták ezt az eszközt. -
Hieronymus
veterán
Teljesen értelmetlen a numpad reklamáció.
Mivel van egy USB-C csatlakozó Alt móddal támogatva. Egy USB hubon keresztül egyetlen mozdulattal lehet dokkolni a külső monitort, egeret, normális méretű és kiosztású billentyűzetet. Hálózati kábelt, külső hangkártyát, nyomtatót, ...
Útközben ezekre nincs szükség.Ha valami hiányzik ebből, akkor az a toll támogatás a kijelzőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest