- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
-
hanee
senior tag
Szia!
Én nem tudom pontosan, de nyilván ez a kártya fajtájától is függ. Lehetséges, hogy akár 40-50-be is kerülhet. Szerintem a notebook.lap.hu oldalon nézz szét, itt sok cég fent van, akiknél alkatrészeket is lehet vásárolni. De pl. a notebook.hu-nál szerintem tuti lehet kapni ilyesmiket is, ha máshogy nem rendelésre..
hanee
-
xedos
addikt
A beszerzés szinte lehetetlen...
Esetleg noti összeszerelő cégektől, vagy ebay....
[L:http://computer.listings.ebay.de/Komponenten_Grafikkarten-mobil_W0QQfclZ3QQfromZR11QQsacatZ132110QQsocmdZListingItemList][/L]145Euro... +szállítás... nem is vészessen drága... bocs ez X1600-as...
-
hanee
senior tag
Szerintem azért a 4 GB egyelőre túlzás.. és drága is a 2GB-os memória. De az 1 GB-os az most olcsó, én is veszek és valami 6000 Ft bruttóban vagy mennyi..
Közkérdés:
Olyan géphez, amit Linux-szal vesz az ember, adnak rendes drivereket (úgy értem olyat, ami Vista alá jó)? Vagy ezeket inkább töltsem le előre?Kedden már el is hozhatom a notimat
hanee
-
ribarszki
őstag
Ha jól értem, akkor te szertnéd beállítani, hogy mennyi dinamikus ramot használjon a videokártya a dedikált 128 mellett. Nos ez nem nagyon fog menni.
Az Acer gépek Biosaiban a dátumot, és a bootolás sorrendjét tudod állítani. Ennyi. A Vistában. xp-ben én is kerestem ilyet, de nem találtam. Majd felvilágosítottak, hogy dinamikusan használja a ramot. Vagyis te nem tudsz adni neki elvenni. Ő találja ki, hogy éppen a dedikált mellett mennyire van szüksége. A 8600 gt kártyánál legalábbis így mükszik. De ha hülyeséget írtam, és valaki kijavít azt én is megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged