- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doris Lune
tag
válasz
popey37 #12980 üzenetére
Megnéztem, kiír egy hosszú számot, de mit kezdjek vele?
Bámilyen drivert teszek fel hozzá, mindig az a válasza, hogy Device not found...
Kapcsolgatom, ki, be, indítgatom újra, de semmi.
BT szoftver fent, de eszközkezelőben csak Bluetooth Enumerator van,Ha valakinek ez mond valamit, idemásolom az Everestben találtakat:
Ennyit találtam róla:
Hardver azonosító {95C7A0A0-3094-11D7-A202-00508B9D7D5A}\BTKRNLINF fájl oem17.inf
-
-
kybic
tag
válasz
popey37 #11017 üzenetére
- Üdv.
Nincs ilyenem, de ha küldenél egy képet esetleg az eszközkezelőről, hogy miknél van a felkiáltójel, akkor talán többet tudnánk...
- azt hiszem 945-ös chipset van a gépedben, a háttértár vezérlőnek pld. ez kell:
http://usite.hu/prg/Intel_Chipset_Install_Utility
- a Radeonnak pedig tedd fel a decemberi Omega drivert, ..... (bár ezt már nagyon sokadszor írtam több fórumtársunknak....) -
Skynet258
veterán
válasz
popey37 #10810 üzenetére
Ezt nem értem, hogy mondhatta a szervíz, hogy minden okés, amikor a webcam nem működik? Az nem kell érdekelje a felhasználót, hogy hardveresen vagy szoftveresen szar a dolog, nem üzemel, ennyi, pont.
Másrészről ha valamit nem tudnak használni (márpedig ez jön le, hisz te sem tudtad), akkor hogy mondhatják rá, hogy jó/rossz? -
BluEyes
őstag
válasz
popey37 #10805 üzenetére
A legtöbb driver nem úgy frissül, hogy újraírják, hanem a drivercsomagba bekerül az eszköz gyártójának egy újabb terméke. Ilyenkor új verzió jön ki a driverből, ami már tartalmazza az új eszköz meghajtóját. A te eszközödhöz ettől még ugyanaz a régi 2005-ös driver marad a csomagban. Szóval ne aggódj emiatt.
Eszközkezelőben jobb klatty az ismeretlenre, tulajdonságok, részletek - no itten van egy azonosító, azt írd be a gugliba (elég az elejét, xxx\xxxxx-xxx xxxx..\ ), hátha dob valamit, azon el lehet indulni, hogy mi is ő konkrétan. Hajrá, mr.Holmes.
-
Bomc
aktív tag
válasz
popey37 #9215 üzenetére
Szeritnem ha letörölte a géphez adott eredeti xp vagy vista rejtett particiót akkor arra már keresztet vethetsz...visszaszerezni már nem lehet
sajnos énis igy jártam a gépemmel, viszont a vistáról mint feltelepült csináltam egy GHOST image-t csak akkor már be volt irva a nevem meg be volt állitva minden rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged