- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
Neked ha jól olvastam egy 7000M szaladgál a kasztni alatt, nekem viszont 8400M-G kártya van benne, ami a 7000-shez képest izmosabb. GTA IV teljesen alap grafikán a játszható 20fps-t hozza, de ez csak nagy effekteknél van, egyébként 25 korul van ha nincs igényes effekt. És akkor ez egy olyan game ami elég komoly gamer gépeket megfektet
Ha kicsit húzom a kártyát még több fps elérhetö, de természetesen ilyenkor a gép felsö része szinte izzik
Igaz nem játszom vele sokat (értsd heti 2-5 óra) de eddig nem okozott csalódást, bár nem is ilyen célból vettem. Tudom hogy nem gamer noti, hiszen ilyen graf. kártyával vicces lenne annak titulálni de a 3-4 évvel ezelotti gamek vígan szaladgálnak rajta, némely full grafikán, és a mostaniak is néhány kivételével, de alap grafikán játszhatóak.
Egyébként pedig:
- AMD Athlon 64 x2 TK-57 1.9 Ghz
- nVidia GeForce 8400M-G 256Mb + a memóriából még 512-t tud magának szakítani
- 4 Gb DDR2 Ram
- 320Gb HDD(a ram alapból 1Gb a HDD 160 volt benne)
hanee: (lassan már a kézzel írást is elfelejtem )
A múltkor erösen összpontositanom kellett hogy is van az írott F betü -
hanee
senior tag
Szia!
Ez szerintem biztos megszokás kérdése
Én pl. már nem tudok rendesen gépelni sem asztali gépen, a munkahelyemen is notin írok, meg itthon is.. meg mindenhol (lassan már a kézzel írást is elfelejtem
)
Az aláírásom aktuális még, de nem számítók be semmit, csak kp-ért adom el
hanee
-
hanee
senior tag
Szia!
A notebook-piac az ilyen, bár azért most már elég jó áron kaphatók notebookok és netbookok, még mindig igaz, hogy ugyanaz a teljesítmény asztali gépben jóval olcsóbb.. viszont manapság már szerintem relatíve nem kell akkora teljesítmény, mert a legtöbb ember a munkájához szövegszerkesztőket, képszerkesztőket, stb. használ, ami elfut egy gyengébb notin is, nem kell hozzá erőmű..
hanee
-
hanee
senior tag
Sajnos ezt sokan előre sem látják be, nem egy, nem két ember van itt a PH-n, aki játékra ilyen szép hangzatos hardverekkel szerelt notebookot szeretne venni, mert azt gondolja mindenki, hogy azt tudja, mint egy hasonló, asztali..
Én például most döbbenten tapasztalom, hogy a kis 1,6-os Atom procis MSI Wind tudja azt, mint a 2,00 GHz-es dual procis Acerem.. kis túlzással, de így van.hanee
-
Nunder
őstag
Mint írtam ez csak egy viszonyítási alap szóval ha azt írja ki, hogy a recommended is megvan az még nem azt jelenti, hogy biztosan megy is úgy, mivel az egyéb hardver és szoftverkomponensek is befolyásolják. RAM-ot meg ki lehet venni és a frekiállítással is szórakoztak már jópáran szóval sztem keresgess egy kicsit a totyikban
-
Blue@X
senior tag
Igen visszabutitja a gyengébbik RAM-ra, vagy a maximálisan támogatott Mhz-re (alaplap és CPU függő)
Ha mindet kicseréled, akkor ha az alaplapod támogatja a 667Mhz-t nagyobbat, és a CPU-d FSB-je is nagyobb 533Mhz-nél, akkor nagyobb Mhz-en mennek, feltéve hogy a RAM is 533Mhz-nél gyorsabb.
Igen, 533Mhz és 1066Mhz között már sebességben lényeges különbség mutatkozik intenzív használatkor, meg a VGA-nak is ilyenkor (ha integrált), nagyobb sebességen megy a "VRAM"-ja(persze ez nem dedikált VRAM, hanem a központi RAM-ból lecsípet memória).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest