-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
válasz
chesterboy #9971 üzenetére
Everest esetleg meg tudja neked mondani, vagy hagyd a francba és vegyél hozzá egy külső írót. Most péntektől a "gazdaságos" hipermarketbe lesz akciós áron, már sztem elérhető áron adják.
-
hanee
senior tag
válasz
chesterboy #3498 üzenetére
Az eszközkezelőben nincs valami más dolgon kérdőjel? Valahol ez volt téma, hogy nem ment a camera és valami más drivert frissíteni kellett és akkor OK volt az is.
hanee
-
polip
addikt
válasz
chesterboy #3491 üzenetére
ha eredetileg bison volt, minden bizonnyal most is az
-
ludus
aktív tag
válasz
chesterboy #3048 üzenetére
hát meg kell próbálni a garanciális szervízt, hátha... mondjuk nekem gagyit raktak bele sajnos... én azért nem cserélem ki benne mert ha garanciális idő lejárta előtt bármi más baja lenne estleg a notinak akkor tuti kitalálnák hogy azért van mert nem az acer által ajánlott alkatrész van beépítve...
-
ludus
aktív tag
válasz
chesterboy #3042 üzenetére
szerintem minden notimeghajtó jó bele, a hátsó csatlakozó mellett van egy lemezke amit át kell rakni a régiről az újra (1 csavarral), illetve a fiókelőlapot kell még átcserélni...
ennyi...
de ha garis akkor miért nem csináltatzod meg garanciában? -
ludus
aktív tag
válasz
chesterboy #3040 üzenetére
nekem még a fillér utcában csinálták tavaly, hasonlóan nevenincs meghajtót tettek bele de ez legalább működik... ha lejár a gari lehet teszek bele 1 normálisat...
-
ludus
aktív tag
válasz
chesterboy #3035 üzenetére
én is így jártam, nekem is egy ilyen slimype drive volt a gépembe... garanciális csere lett a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest