- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Megválaszolva magamnak, röviden: nem.
Hosszabban: legalábbis az én Acer Aspire ES1-572 modellem alaplapjáról, de sajnos hiányzik a megfelelő csatlakozó a háttérvilágításhoz.
Ahogy a korábban linkelt billentyűzetnél (meg sok más netes példánál is látszik), a háttérvilágításhoz külön kábel van, ami az alaplapon egy "KBL1" (nyilván keyboard backlight rövidítése lenne) jelölésű csatlakozóhoz passzolna. Ilyen az én esetemben biztosan nincs az alaplapon, feltehetően a többi ES1-572 alaplap esetében sem.
-
-
Sanya
nagyúr
Ismereteid hiányosak:
How to turn on or off the keyboard light (backlight) on your laptop - ThinkPad - Lenovo Support USA kérdés az, hogy ad-e a laptop elég tápot a billentyűzetnek, hogy bekapcsolja a lámpát.
-
Sanya
nagyúr
nézd már meg az eredeti hozzászólásodat:
Ezt az egy kérdést teszed fel magyarázattal:
"Acer Aspire ES1-572-36UU modellhez létezik opcionálisan háttérvilágításos (backlit) billentyűzet?"
Válaszolok neked:
Igen létezik. Lásd ebay
Innentől kezdve leszel facebookharcos:
"Sikerült elolvasni a kérdést amúgy? Tudod, értelmezve."Hát takarodj paraszt! Gondolná ezt egy normális ember, de kaptál ehelyett egy normális írást, hogy hívd fel őket, hogy mi a pélót arulnak, de neeem, neeem, te megmutatod, hogy 40 éves korodra megértél a társas életre. Aki meg azt hiszi, hogy az acer szervízbe az ACER GYÁRBÓL érkezik az alkatrész, hát igen, de jó is lenne, de nem onnan jön.
(jelenthetsz fel)
-
Sanya
nagyúr
Kapcsolat (intercell.hu)
+36 (1) 7800-480Sziasztok!
-Tim82 vagyok, nagyonokos, mindenkinek beszólok. Amiatt telefonálok, hogy van egy Acer Aspire ES1-572 (a többi szám csak a konfigurációt jelöli, hogy milyen proci, háttértár, memória, milyen wifi kártya, stb) laptopom és keresek bele billentyűzetet, háttérvilágítósat. Láttam a weboldalatokon, hogy van nektek ilyen, szeretném kérdezni, hogy tényleg háttérvilágítós? Mert a neten található (ebay) képeken ott az fn+f9 gombra van szitázva a háttérvilágítás bekapcsolásnak a funkciója, a ti billenytűzetfotótokon pedig ilyen sajnos nincs.
-xxxxxxxxxxxxxxx
- Ja, hogy ez csak egy példakép, és mindenképp háttérvilágításos?
-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-visszaveszik, ha nem háttérvilágításos?
-xxxxxxxxxxxxxxxxx
-igen, köszönöm, akkor kitöltöm a megrendelőt. Viszont hallásra!
-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
Beni2360
félisten
Én is örülök, hogy segíthettem remélem neki csak a sietségben elfelejtettem megemlíteni, hogy tőled kaptam az infót. Remélem ez nem okozott neked gondot.
Én esetleg egy HP Pavilion g6-hoz keresnék magyar billentyűzetet mert 5 év alatt megkopott egy két betű, de inkább elég volna gomb is. Ha netán tudsz valamit kérlek írj priviben.
De már ez a kérdés volt tavaly.
-
Beni2360
félisten
Valóban, de már annyi víz lefolyt a Dunán, hogy én már csak a végeredményre koncentráltam és remélem tudtam a tapasztalatommal is segíteni. És a fentebb írt jobb minőséget a szervizes is megerősítette amikor elhoztam tőle a gépet. Utólag is megköszönöm ha akkor nem tettem meg.
Ui: Igen ajánlott a jövőben középen megemelni a fed lapot és nem a szélénél mint én csináltam. -
espeke
tag
Hasonló az én kérdésem is
Amibe eredetileg 30 pines kijelző van, ahhoz a 40 pines nem jó ? Tim82: Nézd meg az eszközkezelő->monitorok->általános képernyő (v. vmi)->részletek->tulajdonságok:hardverazonosítók fülbe, hogy mi a panel típusa. Pl. nekem auo61ed - Aztán ehhez kell kompatibiliset keresni, ami IPS. Szerintem.
-
szaboi6512
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Packeta
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest