-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest_ns
tag
Nem akarok Win8-at
Direkt szenvedtem fel a Win7-et. Csak észrevétel, hogy annak ellenére, hogy hiba nélkül települt a touchpad driver, sehol sincs maga a program (vagyis sehol sincs touchpad beállítási lehetőségem), és nem működnek a speciális funkciói, mint maga a görgetés, nagyítás, stb.
Persze nem lenne rossz, ha működnének. De nem ér annyit, hogy szerezzek Win8-at, telepítsem, majd újratelepítsem a Win7-et, ha nem működnek a programjaim, amiket használok. -
smkb
őstag
Akkor látszana valami az eszközkezelőben, de csak az usb rádiós egér. Fizikailag be van kötve rendesen, az tutit. Amúgy tetszetős kis gép lenne, mert így ssdvel fullpasszív, mivel semmi hűtés nincs benne, és 1.16kg a 4 cellás 48whrás akksival, amivel a 8 óra netezést simán kihúzná a 6w tdp ben limitált procijával.
-
Müszi
senior tag
Még most csak-csak elmegy, de mi lessz később.
Haver atomos netbookja is egész használhatónak tünt netre 3 éve mikor megvette most meg egy örökké valóság, mire megnyit egy stream-ekkel telitűzdelt lapot. A tendenciát nézve csak rosszabbodni fog.
Azért nem árt, ha van egy kis tartalék szerintem.
Win 8.1-el már tényleg nincs semmi gond az utóbbi nagy frissítés óta. -
Müszi
senior tag
Persze, mivel benne van a prociban, mármint a VGA.
Mot van nálam egy 570G takarítás céljából és ebben az I3-as is integrált. Gondoltam visszafelé főleg az. Persze lehet, hogy neked van igazad és van olyan verziója amiben slot-ban van ettől függetlenül ezeket nem arra találták ki, hogy cserélgessék őket. -
Hurkafej
aktív tag
-
Müszi
senior tag
Pedig a tipusok átlagteljesítményének összehasonlítására ezek a listák a legalkalmasabbak. Többféle alkalmazásban is le vannak tesztelve, így pontosabb a kép.
Ez persze nem azt jelenti, hogy az User egyéni alkalmazásaiban nem muzsikálhat esetleg jobban egy lista szerint gyengébb példány.
Itt van a noti VGA-s lista is, ha tényleg nem ismernéd. Fennt tudsz választani a különféle tesztek közül.
Hidd el reális képet adnak és tartalmazzák az összes eddig megjelent tipust notebook platformon. -
Müszi
senior tag
Bocs de ott a linkjében az volt, hogy nincs és olvastam is olyat, hogy egyes modellekben nem lesz. Ettől még persze lehet benne és a képek alapján is azt látom hogy van.
Az a cerka a magasabb órajel ellenére is hátrább van a listán, mint amit kiválasztott (346., ill. 358.). Én azzal nem venném, de te tudod.
Attól már egy AMD-s konfig is jobb lenne szerintem. A négy giga ram viszont mindenképp javasolt manapság.
Esetleg még itt van ez az Asus alapból 4 GB rammal. Ebben viszont meg tutira nincs ODD.
Picit kicsi a keret. -
BlackPriest
őstag
miért járna? ha olyan bga chipet veszel, amin rajta van, akkor jár, ha olyat veszel amin nincs, akkor nem jár. adjak pár golyót nézegetni? azt tudod új bga chiphez is használni, meg reballhoz is jó. amúgy ha nincs kép, lehet, hogy egy forrasztás engedett el, minek cserélnél egyből chipet?
-
-
cocus007
tag
mit takar a lengőcsatlakozó?
ilyen L-alakú a vége ha arról van szó...
De az univerzálisra is alig reagált az elején uh nem hinném h a tápcsatlakozó a gond...Meg olyanokat csinál a gép mostanság h csak úgy leáll, pedig állítólag nincs lemerülve, és akkor mikor ujraindul száz évet szórakozik a helyreállítós képernyő.
-
-
ONEFREE
aktív tag
Most már igen,de még mindig ugyan az a probléma...Nem értem..A töltő áramkör jó.de mégis meg áll 78% nál a töltődöttség szint bár a visszajelző led megváltoztatja a színét mintha fel lenne töltve.....Van még ötleted mert én kifogytam és nagyon meg köszönném ha sikerülne javítani...
-
-
ZewaDeluxe
tag
Hát igen: jó a kérdés, de az a helyzet, hogy nagyon macerás szétbontani a V5-öst, és nem is igazán szeretném ebből adódóan műtőasztalra tenni. Nem rossz a dolog így sem, sőt, meglepően gyors volt a gép a gyári, 750GB-os Toshiba HDD-ről is. Az SSD állapota 100%-os, frissen van pucolva, úgyhogy tuti, hogy valahol van egy szűk keresztmetszet, bár semmilyen kompatibilitási problémába nem ütköztem, betonstabil minden, csak ezek a számok nincsenek a helyükön. Mérek majd más programmal is, hátha az AIDA64 "garázdálkodik" valamit. Mindenesetre furcsa. A Caddy-ben ugyebár nincsen semmilyen vezérlő, az egy szimpla csatlakozó-csatlakozó átkötés (legalábbis gondolom, hogy ez nem okozhat problémát /vagy mégis???/)...
Mindenesetre köszi az ötletet.
-
eveonline
csendes tag
-
attila206
tag
A bezel az a kijelzőnél lévő belső műanyag keret? Ha igen, akkor rosszul vettem ki a az előbb belinkelt ebayes oldalnál ([link]), hogy belső és külső burkolatot adnak 25 fontért? Néztem, hogy csak a belső keret majdnem 50 dollár: [link]
Amennyiben én szedném szét a burkolatot, megnézni, hogy miért ment szét a zsanérnál a burkolat, attól még a garancia megmarad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest