-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peak
addikt
a milyen notebookot vegyek topicban az ott irogató emberek 95%-a troll, szakmailag felkészületlen, félművelt mindenbe beleugató önjelölt szakértő. az ott firkálgató ugató nyomorékok nagyrészének telefonra nincs pénze, nem hogy ultrabookra, teljességgel irreleváns, hogy mit irogatnak.
semmi gond nincs az S3assal, ahogy mondtad is, hogy megtapogattad, massziv darab.
a hűtése úgy van tervezve, hogy mind az ulv, mint a sima mobil procikat, amiket bele terveztek simán hűtse.
a pici élek miatt a hűtés légkijárata keskeny, ezért az a légörvénylések miatt magasabb frekvencián ad hangot, azaz susog nagyobb terhelés mellett. de igen ritkán láttam/hallottam okádni túl nagy meleget, még úgy is, hogy egyszerre 40 XLS van nyitva, futó querykkel és scriptekkel.én is jártam a MMban, magasan a legjobb vétel az Acer S3asa 199.999ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest