- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
twollah #9078 üzenetére
A 80-as években egy GMK 24 KByte RAM-ot 40000 Ft-ért bővített. Ez durván 2 FT /Byte. Vagyis 2 GFt-ba (2000 Milló Ft-ba ?) került volna 1 GByte RAM ? Jól számolok ?
És ez sokkal előnyösebb ajánlat volt mint az anyacégé, ami ráadásul nem févezetős, hanem ferritgyűrűs memória lett volna.A '90es evek elejen talan ennyibe kerult volna 1 giga ram.
-
breal11
tag
válasz
twollah #9056 üzenetére
Hát ez az sp1 egyenlőre nálam egy kalap sz@r. Míg letöltötte és felrakta 30 perc ,majd újraindításnál kifagyott az explorer, aztán 1/3es telepítő végigment, 2/3as telepítő végigment fekete képernyő és nem állt le a gép. Kikapcs bekapcs és aztán felment a 3/3is, és most minden lassabb vagy 5-10%kal
-
csabors
tag
válasz
twollah #9009 üzenetére
Tényleg jó lenne a Vista, de mivel nem lehet tiszta telepítést csinálni (ezt ugye jól tudom) ezért nagyban veszít tényleges értékéből. Legalább választható lenne a telepítés tipusa (haladó, vagy kezdő, teljes, vagy részleges stb.)Szerintem nem jó ha telepakolja mindenféle -inkább- a gyártóknak fontos segédprogramokkal, amik ráadásul próbaverziók.
Az jó dolog, hogy a Vista üzleti verziója "visszafrissíthető" XP prof-ra tehát akinek ilyen szoftvere van az nem bukja az oprendszert és árkülömbség sem jellemző.
-
ludus
aktív tag
válasz
twollah #8975 üzenetére
Jaja sajnos nekem is sípol, sokszor nagyon idegesítő tud lenni... De nem tudom mit csináljak mert hogy most ez miatt ne legyen napokig (hetekig) gépem azt nem engedhetem meg magamnak...
Esetleg nem tud valaki valami megoldást hogy itt Mo.-on cseréljék? Gondoltam viszem a töltőm aztán adnak egy másikat...
Vagy ne álmodozzak? -
depmod
aktív tag
válasz
twollah #8751 üzenetére
Én is szinte csak Verbatimot használok, pont ennél van a difi??
Nehogy egy ilyen márkás alapanyaggal szenvedjen már megFirmware-t kerestem hozzá, de sehol nem találtam hozzávalót, mert ez nem sima író, hanem speciálisan oem, csak az acer adhatna ki hozzá firmware-t, de azok szarnak rá, úgy, mint az ati driver frissítésre.
Ez van, olcsóbb, de néhol kehes a manufaktúra.Ezek szerint én még jól jártam, mert már tudtam írni dvd-t?
Bios frissítés segíthet szerintetek? Nekem 1.4-es van fent.
-
BAM007
tag
válasz
twollah #8612 üzenetére
Érdekes dologgal lepett meg most a laptopom mikor bekapcsoltam. A bekapcsolásnál az Acer logonál időzött jó 10 percet. Utánna bootolt be. Se F2-re, se F12-re nem reagállt semmit. Ctrl+Alt+Del-re sem. Miután bekapcsoltam, újraindítottam, és simán bebootolt. Ez miért lehet? Bios frissítést nem csináltam, a gyári Bios van rajta!
-
zso79
őstag
válasz
twollah #8580 üzenetére
Na igen, ilyenről is hallani. Viszont egy memóriabővítés vagy hdd csere nem okozhatja a garancia elvesztését, ergo nem követelhetik meg az eredeti konfigot. (persze ráfoghatják, hogy az okozta a hibát) Én anno külön vettem memót a gépbe, ők rakták bele. A garancialevélen erre nincs is hely, hogy feltüntessék az esetleges módosításokat, úgyhogy jobb félni, mint megijedni...
-
-
tangabuvar55
csendes tag
válasz
twollah #8514 üzenetére
Köszi az értékes linkeket, természetesen nekem is van egy izmos asztalim, mint mondtam a notebook csak mukahelyi unaloműzésre kéne.
Mindenesetre sikerült arra jutnom, hogy nincs nagy különbség egy 100 ezres és egy 120 ezres noti között, többet pedig nem akarok rááldozniKöszi még egyszer!
-
Alvin_ti4200
félisten
-
twollah
nagyúr
válasz
twollah #8372 üzenetére
Azt kihagytam, hogy erdemes megnezni, hogy a memoria ami benne van hany modulbol all.
Ha 2x512 az szivas, mert akkor egy bovites eseten mind a ketto megy a "szemetbe" + tobbet kell beruhazni a 2 giga memoriaba.Arra vigyazz, hogy garanciaztatas eseten az eredeti memoriakkal kell szervizbe adni a gepet!
-
-
dekoninck
aktív tag
válasz
twollah #7906 üzenetére
Szerintem Te most valami szarkasztikus korszakodat éled... a blogodból arra következtettem, hogy geek vagy, ismered az összes létező szoftvert, hogy mi micsoda, mire jó és hogyan lehet használni. Egy ilyen szakembernek szerintem kb egyértelműnek kellene lennie annak is, hogy ha kijön a csilivili Office 2007 fél évvel a csilivili Vista után (értsd: ugyanaz a generáció), természetesen elvárható, hogy fut rajta, nyilván a Microsoft nem ellensége saját magának; min futna, ha nem a Vistán? Talán a Windows 3.1-en?? Arról nem is beszélve, hogy neked a Google a barátod, nem az MS ügyfélszolgálat
. Komolyan, nem értelek.
-
dekoninck
aktív tag
-
-
::Trunks::
senior tag
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
twollah #7534 üzenetére
Hiszed vagy sem, használtam. Semmi extra. Ez hibás volt. Minél többet használtam, annál rosszabb állapotba került. Pedig még éjszakai letöltéssel sem nyúztam, játékoknál is szinte csak Starcraft és OpenQuake ment. Főleg netezésre, tanulásra, zene hallgatásra, videózásra használom a gépet. Ezt nem bírta a HDD. Megadta magát.
-
Meekrob
tag
-
dekoninck
aktív tag
-
kisninja
őstag
válasz
twollah #7428 üzenetére
Most nézem ott nem az akku adta meg magát az tök épp
vagy a kép hamis vagy a hir épp keresem milyen alkatrész van azon a helyen.
blackmacs: én is használom ágyban dunyhán és az enyém ha ugy csinálom melegszik is.
Kikapcsol ha tulmelegszik.. akkuban is szokott ilyen érzékelő lenni. És elvileg semmilyen alkatrész nem érheti el az öngyulladási höfokot föleg nem egy kis portol... szép is lenne 3 éves notik mind tábortüzet csinálnának fagyás kikapcsolás helyett
De én vigyázok rá, hogy szellözhezzen. -
válasz
twollah #7261 üzenetére
Helló,
Semmi vírus nem volt... Néha csak úgy jön, lassul, nem indul el ez-az, most épp megint jó minden, pedig pontosan olyan, mint előtte volt. Amúgy pedig minden apró hiba idegesít, nem bírom, ha sz@raxik közben...
Legalább, most már becsukott szemmel is megy az install.Szerintetek, ha nem előre telepített. hanem sima Vista telepítőt használok és csak azokat teszem fel, ami feltétlenül szükséges, akkor jobb lehet? Vagy nem érdemes próbálkozni?
Köszi!
-
rene85
aktív tag
válasz
twollah #7164 üzenetére
Ez eddig is tiszta volt, nem is ez volt a kérdés.
Az tök világos hogy az intelesnek nem kellene annyit fogyasztania mint egy radeon 2400-nak. én erre voltam kíváncsi hogy hol találhatok rá valós "akár" adatot, mert ez a ctrl-c ctrl-v esete, hogy mindkét gépnél ugyanannyi az üzemidő, miközben tuti100 hogy ugyanaz az akksi van bennük. -
gagaist
csendes tag
válasz
twollah #6050 üzenetére
Sziasztok!
Problémám a következő: adott egy ACER ASPIRE 5920G típusú notebook, amit Vistával szállítanak. A felhasználónak XP kellene rá, mert idegen neki a Vista. Biztonsági mentés megtörtént, két dvd-re kiírtam az eredeti állapotot visszaállító recovery disket.
XP cd betesz, bootolás cd-ről megtörténik, viszont a Vistának valami segédprogramja jön be, nem pedig a megszokott "A cd-romról való indításhoz nyomjon meg egy gombot..."
Hogy tudnám azt elérni, hogy az xp cd elinduljon ténylegesen?Előre is köszi!
Üdv/GaGa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Autós topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest