- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz
daiml3r #8489 üzenetére
Már több ízben írtam erről, de akkor ismét:
Az OEM szerződés annyiban köti az Acert, hogy valamilyen médián mellékelni kell az OS-t a vásárolt vas mellé. Szíve joga, hogy milyen formában teszi ezt (ők ezt diszken teszik), ill. milyen szoftvereket ad mellé. Az Acer üfsz. szerint nem vagyunk jogosultak egy tiszta, szoftverektől mentes Vista telepítőre. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy akkor mi van, ha lejár a gari, elszaródik a gyári vinyó, veszek egy újat, honnan lesz akkor Vistam?!?!? Mert hiába írom meg a 2 dvd-t, akkor is kell hozzá a diszken lévő cucc....Kipróbáltam, bármilyen telepítőről (mindegyik verzió fent van a dvd-n, a Campusos Business Editiont raktam fel) felrakod a Vistát, beírod a kulcsod és ott a tiszta Home Premiumod. Az aktiválást valószínűleg csak telefonon lehet megoldani.
-
Skynet258
veterán
válasz
daiml3r #8484 üzenetére
Köszi, ilyesmi véleményre számítottam, mert nekem is tetszett (fél órával ezelőtt volt a kezeim között). Igen, láttam én is 99-ért Vista nélkül... de egy tízest nekem megér, hogy jogtiszta cumó lesz rajta. Ezt is ki kell próbálni egyszer
Tényleg: Ha a Vistás verziót veszem, akkor kapok telepítő lemezt/kódot? Tehát ha mondjuk 1 év múlva újra szeretném húzni a rendszert, akkor minden probléma nélkül meg tudom tenni, és utána ugyanúgy jogtiszta lesz a rendszerem?
-
frames
tag
válasz
daiml3r #8478 üzenetére
Összehasonlító lista: [Notebookcheck]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest