Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Litván Zongora

aktív tag

válasz teptep #35680 üzenetére

Köszönöm a segítséget! Így fogok eljárni.

Ugyanakkor már elnézést, de végképp nem tudok egyetérteni a leírtakkal, amennyiben:

1. NEM akarok újravásárolni egy terméket, amit már megvettem. Az, hogy szándékosan nehezítik a win installt, ha nem fizetek külön nekik is érte, nem egyéb, mint szimpla köcsög lehúzás. Pont.
    2. Nem akarok szervíznek fizetni valamiért, aminek simán kellene mennie minden, kicsit is normális minőségű terméksupport esetében. Mint ahogy pl. az asztali gépemre is fölment.
    3. Nem akarok Pistikét keresni, különben is, én vagyok a Pistike a családban. :-) Csak ilyen ordas hülyeséget elképzelni sem tudtam, hogy így adnak el több százezres termékeket. Szégyen.
    4. A gyártó szidalmazása teljesen megérdemelt, sőt: szerintem egy csoportos pert is megérne a dolog simán. Arra pl. az EU-ban külön törvény figyel, hogy ne kelljen a default browsereket keresgélned, hanem ajánlja föl a windows, melyiket akarod használni, de ahhoz, hogy beüzelemjek egy laptopot, hány lépést is kellene megtennem? Ötöt? Mert nem hajlandók megoldani, hogy egy win install default lássa a meghajtót a gépben? Ugyan már... Fölösleges védeni a védhetetlent, ez teljességgel elfogadhatatlan.

Új hozzászólás Aktív témák