Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz YouCanCANON #595 üzenetére

ez igaz, bár a spontán vetélések nagy része azért következik be, mert olyan komoly genetikai károsodások vannak, ami miatt életképtelen lenne.

Meglehet, de spec tudom, hogy van olyan helyzet is, amikor az ember annyira fél, annyira örlődik, annyira ''bekészül'' még a gondolattól is, hogy anya legyen, hogy a szervezete termel esetleg olyan anyagot , amitől létrejön egy spontán vetélés. Az elsővel nálam ez történt. LEgjobb barátnőmnél szintén.

Integra: akkor sem tudná szerintem megítélni, ha abban a helyzetben lenne. Nem nő, nem neki kell kihordania, felnevelnie a gyereket. Tudom, erről megoszlanak a vélemények, de valahol mégiscsak a nő az , aki a világra hozza gyermekét, és nem a férfi. A férfi ebben az esetben szerintem leginkább társ lehet. Társ a döntésben, társ a mindennapokban. De szerintem maga a döntés az anyáé kell hogy legyen. Senki nem kényszerítheti, hogy megszülje azt a gyereket. (Főleg, hogy egy nem akart gyerek a későbbiekben milyen lelki sebeket fog hordozni magával... Talán jobb is, ha a nem ''várt'' (értsd : nem akart, nem kívánt) gyerek nem születik meg.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák