- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
higher03
csendes tag
Nos megjött a csere-kártya ami szintén Abit Siluro GF4 Ti 4200 128mb és mit ad isten, elkezd szemetelni far cry-ban. Aztán megnéztem 3dmar01-el és ezzel is beszemetel és fagy egy kis idő után. Egyszerűen nem hiszem el. A lap az ASUS A7N8X és már az is megfordult a fejemben hogy a lap teszi tönkre a vga-t, habár a régi gf3 ti200-al kifogástalanul működik minden.
Ennél a gf4-nél még az a gyanús, hogy az alap memória órajel 513mhz pedig a 128 megásoknak 440mhz nemde?! Vmi más bios van a kariban vagy mi a fene lehet a probléma?! -
djtörök
senior tag
haveromnál a megtuningolt radeon 9200as csinált ilyen. ki kellett cserélni :F
-
higher03
csendes tag
Semmi egyéb tipp?!
-
higher03
csendes tag
Tuning nem volt. A kártyát innen intéztem fórumról. Egy omega-féle 45.23 drivert tettem fel és órajeleken nem állítottam.Ment pár órát aztán elkezdett ''csíkozni'' a desktopon. Restart is már biosban a vga detektáláskor kriksz-kraksz betűkkel irta ki az Abit Siluro...etc... Aztán vhogy safe mode-ban jónak tűnt a kép, uninstall omega driver aztán fel nvidia 56.72, ezt párszot eljátszva valahogy visszajött a ''normális'' kép. Aztán így működött jól pár napig majd megint elkezdett ''csíkozni'' és megint olvashatatlan volt a bios setup. Nos mi lehet ez?! :))) JA mégegyszer mondom, hogy safemode-ban az AGP To PCI Host Bridge-el mutatott ütközést a Display Adapter.
Most egyébként egy GF3 van a gépben és tökéletes a képe. -
Sir Pocok
őstag
tunningolva volt?
-
Sir Pocok
őstag
nekem is volt ilyen tapasztalatom.... nálam leállt a ventije és piszkosul felmelegedett.... ekkor kezdte ezeket csinálni...
-
higher03
csendes tag
Sziasztok!
A következő a probléma: BIOS-ban a betűk villódzanak és függőleges kék csíkok remegnek a képernyőn. Ezt eddig már 4szer produkálta a kártya de eddig valahogy, valamilyen módon helyre állt. Most viszont már állandóan ilyen és csak safe mode-ban indul XP ahol a display driver ütközik az Nforce AGP Host to PCI Bridge-el (ASUS A7N8x). Most másik gépben is kipróbáltam és ugyanazt a hibát produkája. :((( Mi lehet a probléma szerintetek?!
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest