- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
higher03
csendes tag
Nos megjött a csere-kártya ami szintén Abit Siluro GF4 Ti 4200 128mb és mit ad isten, elkezd szemetelni far cry-ban. Aztán megnéztem 3dmar01-el és ezzel is beszemetel és fagy egy kis idő után. Egyszerűen nem hiszem el. A lap az ASUS A7N8X és már az is megfordult a fejemben hogy a lap teszi tönkre a vga-t, habár a régi gf3 ti200-al kifogástalanul működik minden.
Ennél a gf4-nél még az a gyanús, hogy az alap memória órajel 513mhz pedig a 128 megásoknak 440mhz nemde?! Vmi más bios van a kariban vagy mi a fene lehet a probléma?! -
higher03
csendes tag
Semmi egyéb tipp?!
-
higher03
csendes tag
Tuning nem volt. A kártyát innen intéztem fórumról. Egy omega-féle 45.23 drivert tettem fel és órajeleken nem állítottam.Ment pár órát aztán elkezdett ''csíkozni'' a desktopon. Restart is már biosban a vga detektáláskor kriksz-kraksz betűkkel irta ki az Abit Siluro...etc... Aztán vhogy safe mode-ban jónak tűnt a kép, uninstall omega driver aztán fel nvidia 56.72, ezt párszot eljátszva valahogy visszajött a ''normális'' kép. Aztán így működött jól pár napig majd megint elkezdett ''csíkozni'' és megint olvashatatlan volt a bios setup. Nos mi lehet ez?! :))) JA mégegyszer mondom, hogy safemode-ban az AGP To PCI Host Bridge-el mutatott ütközést a Display Adapter.
Most egyébként egy GF3 van a gépben és tökéletes a képe. -
higher03
csendes tag
Sziasztok!
A következő a probléma: BIOS-ban a betűk villódzanak és függőleges kék csíkok remegnek a képernyőn. Ezt eddig már 4szer produkálta a kártya de eddig valahogy, valamilyen módon helyre állt. Most viszont már állandóan ilyen és csak safe mode-ban indul XP ahol a display driver ütközik az Nforce AGP Host to PCI Bridge-el (ASUS A7N8x). Most másik gépben is kipróbáltam és ugyanazt a hibát produkája. :((( Mi lehet a probléma szerintetek?!
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest