Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic V2 - origami
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Nem rossz ez sem! De jobb szerintem kizárni a win-t a rendszerből! Floppi io,MS-DOS.sys a flash progi+ biosz. Restart és az Abit gyorsbillentyű! Nálam ALT+F2./ A bútoláskor kiírja a gép!/ És már megy is. Nincs szarakodás a kapcsolókkal,nem fagy a win,nincs víruskergető.............Csak DOS!

-
t_ferenc
őstag
válasz
Tutti-amigo
üzenetére
a flashmenu általam kitapasztalt használata:
letöltöd a biost, majd kicsomagolod és az update from file opciót választod. -
zso73
veterán
válasz
Tutti-amigo
üzenetére
Én is jártam így az online frissítéssel!
Nem is javasolom senkinek! -
Tutti-amigo
tag
No hát a dolog kislemezes autoexe-s dologgal megoldódott!!
Most boldogság van ezerrel!! -
Tutti-amigo
tag
Hy!!
Nos igencsak nagy problémával álok szemben. online bios frissítést csináltam, de sajna valami nem tetszett neki ezért egy reboot után a következőket tapasztalom. Sípol mint a veszett fene és sajna a moncsi is csak villog így kép hiányában semmit nem tudok csinálni. Emiatt ugyebár nem tudok kislemezről flashelni. No gondoltam kézikönyv elő aztán majd a lapon jumperolok ezerrel. Nos ír is valamit erről de elég hülyén van megfogalmazva. Lényeg: táp kilő -> jumper átrak -> feszkó rá -> kikapcs -> jumper vissza -> bekapcs. Tapasztalatok változatlanok

Amúgy ezzel a jumpereléssel a CMOS törlésével állítódna vissza a bios alapra. Szóval jó lenne ha valaki tudna valami megoldást!
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI MPG X570S EDGE MAX WIFI Alaplap !
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Kingston FURY 32GB KIT (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB - 1 év gari
- KINGSTON FURY 2x16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is javasolom senkinek!
Most boldogság van ezerrel!!