- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stephenpoe
tag
...még egy dolog?Ha benn van a gyári telepítő cd.mindig megjelenik a bal alsó sarkán egy kis jel,olyan,mint a kikapcsolásnál feljövő sárga KÉSZENLÉT ikon.Sejtem,hogy az ujraindítást kéri,de bárahányszor is indítom ujra,mindig ott van....ötlet?
-
stephenpoe
tag
...még csak WIN alatt próbáltam,mert úgy tudom,a Linux nem nagyon támogatja a régebbi Radeonokat...ha a vd-re tolom a monitort,egy pillanatra sincs kép,boot alatt sem,csak a hangból tudom,hogy talpon a rendszer...Először a telepítőlemezen lévő drivert próbáltam,azután saját magam által keresett oldalakon,az aktuálisat,majd a régebbieket.Ezek után arról az oldalról töltöttem,ahonnan Te ajánlottad...minden alkalommal eltávolítottam a régit,Jgy nem hiszem,hogy az bekavarhatott volna.
Most fedeztem fel,hogy Nvidia chipsettel rendelkezik...lehet,hogy itt a bibi?Ha az van rajta akkor valahol ott keressem a drivert....?De ez hogy van....Radeon-Nvidia...nem értem...Egyébként sz.tem jó kis kártya lenne...ddr3,hyper z hd tech....szerinted?
Ja a monitor egy kb 8 hónapos acer....nem hiszem,hogy az befolyásolná...de nem tudom...várom a tanácsot...köszi -
stephenpoe
tag
...nem bírok vele...
Az én monitoromon,még az a fele-fele képernyő sem jön,csak fekete háttér...vagyis a monitor jelzi,hogy nincs signal....
A pontosítás végett....:ez egy öregebb kártya,még nem a 16x pci slotba való,hanem a kicsibe.De nem hiszem,hogy itt hibáznék,mert a gép felismeri.Megpróbáltam a kettes csomagot is,fel is tette,de ua. a képernyő fogadott...gondolkozom,hogy el kellene vinni a Koreaihoz,tesztre...TI tudtok még esetleg valami lehetőséget...? -
stephenpoe
tag
Köszönöm,most csinálom...
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3200 üzenetére
Sziasztok!
RÁTOK mindig lehet számítani,köszönöm...
A monitorcserével fogom kezdeni,csak ma nagyon sokáig kellett dolgozni,majd holnap...
Ez egy kicsit régebbi kártya,sima,kék monitordugós,igaz,abból van kettő is
Holnap rátolom az enyémre,majd beszámolok...Azt a catalyst izét,már vagy négy példányban letöltöttem,de azt írja,hogy ez a kártya nem kész erre....vagy valami iilyesmit...De,mindenképp ellátogatok arra az oldalra,amit GRUNGE javasoltEgyébként 30$-ért vettem,gyári csomagban....jó ár?
...ja,és amikor a Radeon oldaláról akarok frissítést,letölt valami fene jó frissítéskezelő scennert,ami pillanatok alatt ki is silabizálja,hogy elavult av.kártya szovtverem....és ha megadom a bankártyaszámom,29.99-ért,hipp-hopp...meg is csinálja.......ilyen van???
Egyébként nehogy azt higyjétek,hogy eltüntem,nem múlik el nap,hogy ne olvasnálak Titeket....csak én nem tudok olyan okosakat szólni,hogy be is írjak....
Sziasztok -
stephenpoe
tag
Sziasztok!
Rég találkoztunk...megint a segítségeteket kérném.Csináltam a fiamnak egy gépet.Minden rendben van vele,csak a videokártyát nem tudom elindítani.Egy Radeon x 800 pro,256 mb.Tudom,hogy nem a legjobb,de nagyon olcsón szereztem,és úgy gondoltam,az integráltnál biztos jobb lesz.Megvan a telepítőlemeze,de telepítés után egy olyan képernyő fogad,ami középen ketté van vágva,a bal oldala szürke,a jobb pedig fekete...
Ettől tovább nem jutok...lehet,hogy GRUNGE tudna valami okosat...
Ha jól emlékszem,neki ATIja van....
Előre is köszönöm...
...sziasztok -
stephenpoe
tag
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #3063 üzenetére
...igen-igen!Azt tudom.Meg is néztem a rajzot,de nem egészen azok a feliratok.Nem akar összejönni
Szóval.A helyzet pontosan az,hogy szeretném,ha az előlapi panelen lévő mikrofon-hangszóró alj is működne...de nem tesziNagyon apró csatlakozók,nagyon apró helyekre,és lehet,hogy nem jól csináltam.Reményem az volt,hogy hátha be tudtok valamilyen képet,vagy oldalt linkelni,ahol talán rájöhetek,mi a hiba...
...hát ennyi....előre is köszönöm... -
stephenpoe
tag
-
stephenpoe
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Lenne rá mód,hogy valahogy elmagyarázzátok nekem,hogyan kell bekötni az alaplapról a frontpanelt?A USB portok mennek,de a hangszóró és a mikrofon néma.Bedugtam én,csak vagy rosszul,vagy rossz helyreKöszönöm
-
stephenpoe
tag
válasz
The Don #3024 üzenetére
...értem!Nem tudok,sajna,vitába szállni az érvekkel,mert tudásom elég gyér ehhez.Én A legújabb,Hardy Heron,kiadást(azt hiszem
)használom.Simán,tükörszerverről tölthető,a vin alá.Torrentről,még nem próbáltam.Amikor elkészült a letöltés,csináltam egy biztonsági másolatot,amit kiírtam.Azóta,ha gond van,ezzel bootolok,vagy javítok.De csak egy alkalommal került rá sor,amikor kiment a hard drive.
Az,amiről beszélsz,biztos egy játék...ezen a téren sem tudok igazán labdába rúgni...
Csak a jóindulat diktált,amiért beleszóltam,hátha egyszer énadhatok valakinek JÓ tanácsot...
-
stephenpoe
tag
....most látom,hogy előléptettek LELKES ÚJONC-á....!
-
stephenpoe
tag
...először is leszögezném,hogy senkit sem akarok meggyőzni!Én azért kezdtem foglalkozni vele,mert sokszor egymás után ütköztem hasonló problémákba,mint amiről itt írtatok.Vírusok,egyebek!Ezen kívül az is mellette szólt,hogy sokkal kisebb rendszerigénnyel is képes,szép teljesítményre.Nyílt bázisú,teljesen ingyenes,minden letölthető-elérhető,és nekem is a VIN alatt fut.tehát ugyanúgy megvan az xp is.Én ugyan csináltam külön telepítőt hozzá,de le lehet a netről is tölteni.Ezeken felül,nagyon szép...
Maxxter:Nem tudom melyik progi lehet,de az olyan zsenik,mint TI,szerintem kis alakítás után fel tudják tenni....Én ezt olvasom mindenhol.
De ez itt nem promó volt,csak ötlet....
----tudjátok mi a különbség a szines tv,és az ötösikrek papája közt...?
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2943 üzenetére
Sajna a rossz hír,hogy két hét alatt,semmiképen nem tudom hazajuttatni...még a posta se biztos,hogy hazavinné,csak felárral....
Tényleg sajnálom.Ha megy a motor,fogok előtte szólni,és ha még aktuális....akkor majd meglátjuk...
Nézelődök én rendszeresen....ha látok valami helyet,ahol esetleg van ilyen,nem felejtkezek meg Rólad.Nem tudom,van-e rá esély...,de hátha...Lenne rá lehetőség,hogy lássam a géped?Nagy rajongója vagyok az összes brümmögőnek
otthon Mantám volt...imádtam....
Az öt hónap szünet alatt visszatérhetünk a témára,ha még nem csalódtál túl nagyotMost megyek megnézni vidiókártyát
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2937 üzenetére
Biztos,hogy házhoz hozzák,de az is költség...
A kérdés,azért volt,mert az egyik ötletem az volt,hogy valami ismerőssel,aki ép' hazafelé megy,hazaküldöm...de mostanában nem lesz olyan,aki alkalmas lenne...
De mi szoktunk küldeni csomagokat,hajóval...az kicsit hosszadalmasabb....van,hogy hazaér két hét alatt,de volt már három hónap is...Nem tudod kiszámolni,mert akkor viszik,ha megtelt a konténer,és abba az irányba megy hajó...Annak a feladási költsége:kb 2$/pound.Ez lényegesen olcsóbb,mint a posta,vagy a repülő.Minimális összeg megy még rá,azt hiszem 50$,kiszállási költség,de ebben nem vagyok biztos...
A harmadik megoldás:Én nem sokára küldök haza motort.Abba a csomagba is fel lehet adni,de az még kicsit odébb van...még meg sem vettem a gépet
Szóval ezek miatt kérdeztem,hogy mennyire sürgős.Folyamatosan jár az agyam,hogy mit lehetne még kitalálni,de egyenlőre ezek a lehetőségek....ha bármi változik,egyből szólok.Ha nálad változik valami,és úgy gondolod szükség van a közreműködésemre,ne habozz -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2931 üzenetére
ok,kicsit alaposabban megnézem,mármint,hogy helyileg hol ez a bolt...én Jerseyben vagyok.Utána,megérdeklődöm a többit.Egyébként,ha Te kijönnél,akkor a repcsi vinné el neked ugye,mármint,nem adnád fel hajón,vagy ilyesmi.Az biztos,hogy feláras.Ennek már utánanéztél,hogy repülővel mennyit kellene fizetni?
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2914 üzenetére
Sziasztok,most értem haza....ha még tegnap este elolvastam volna azt a hajnal négyet.....
de már mindegy.Azt hiszem,a mostani középárfolyam,kb 140/1.Tehát,kb32200 FT.De így garanciális,és én csak a multi-honlapon néztem,lehet,hogyha beugrok a kis koreai bébimhez,enged belőle...
lehet,hogy ma sort kerítünk az érdeklődésre....amúgy meg most lesz a szülinapom
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2910 üzenetére
Ezek fantasztikusan néznek ki...elolvastam,úgy fest,hogy a belbecs is kiváló...meg fogom tudni,hogy mennyibe kerül.Köszönöm a tanácsot
Ez a PhysX effect igazából mit takar?Kimondottan játékokhoz való,vagy a megjelenítésben is szerepe van?Szóval én fogom látni a különbséget?(...nem röhögni
)
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2903 üzenetére
Szia!
Örülök,hogy itt vagy
A Te érveid most megint megingattak...
Mit tegyek?Én azóta már jobban szinpatizálok a 8800-assal,de pontosan nem tudom miért...Az összehasonlító tesztek,mindig azt veszik alapul,az NV -től.Valamiért úgy gondolom,hogy az a legjobb....Nem így van?Ez a hűtés dolog eléggé megrémít
Lehet,hogy a vágeredmány az lesz,hogy bemegyek a megszokott boltomba,(egy koreai kiscsajhoz járok,mert érti az angolomat,ad kedvezményt,és még minden jó volt,amit vettem....sőt...le is styupidozik,ha hülyeséget akarok....szerintem BÁRMIRE rá tudnám venni
)és megkérdem,hogy mit-mennyiért hoz el NEKEM
Ezek után alszok rá egyet,és álmomban megkérdem a NAGY MANITUT....
Nincs más ötletem...Szeretnék még érveket-ellenérveket,de csak ha kedvetek van hozzá
-
stephenpoe
tag
...írtad,hogy van PC-s kivitel...az USB porton csatlakozik?Mert ugye a régi x-box aljzat teljesen más...vagy van valami átalakító...?Én vettem egy kis kontrol padot,de csak ilyen hordozható kivitel,kísérlet képen.A gép felismerte,csak nem lehet vele játszani,annyira kicsi,meg hulladék...utánanézek a 360-nak...
Hello
-
-
stephenpoe
tag
...van...de nem hiszem,hogy ide illik...talán nyitni kellene ezeknek is egy topikot
Ha részletezném,biztos kizárnának...Meginogtam!Ezek mind jó érvek.Legfontosabb ugye,a pénz,nekem is,mint mindenkinek.Akkor azt mondod,hogy driver-gondok nincsenek.Kell a BIOS-ban bóklászni a beállításhoz?Mert ugye abban sem vagyok valami ász...
Igazából a filmezéssel fogtál meg leginkább,ugyanis az,ami a leggyakoribb...Nem is értem,miért nem jó a mostani kártyám....de akkor is jobbat akarok!Mégis...pontosítanád,hogy szerinted melyik a legjobb választás?Elég sokat van úgy is bekapcsolva a gép,hogy nem vagyok itthon...a feleségem ráül...meg ilyenek...(meg a fiam is
)Szóval...ha valami gond van,Ők már csak akkor veszik észre,ha kigyulladt....vagy felrobbant...de lehet,hogy akkor is először az utcán keresnék a zajforrást...
Szóval...honnan tudom,hogy jó-vagy rossz hűtő van rajta...vagy azt mindenképpen cserélni kell?A négyes széria melyik darabját választanád Te..és miért azt...?
Hirtelen ennyi...előre is köszönöm...
Egyébként az előző levélben akaratomon kívül túloztam....csak arra gondoltam,hogy az Én ismerősi körömbe tartozó emberek között vagyok jó,de az is talán csak azért,mert ugyan mindegyiknek van valamilyen gépe,de csak a szükség miatt...egyiket sem érdekli igazán.Nekem kb másfél éve lett az első(otthon nem igazán engedhettem meg magamnak...)de ezidő alatt,csak úgy,a netről többet tanultam,mint ezek közül bárki....hozzám hordják javítani....(tudod...én megértem,amit mondanak....meg ingyen csinálom...
)Szóval ez az egész magyarázat csak arról szólna,hogy sajnálom már,hogy ilyet írtam,és nem akartam beképzeltnek tűnni....mint a mellékelt ábra is mutatja,mindenben TI segítetek...
De mostmár tényleg kezdek belegabalyodni...jó éjt! -
stephenpoe
tag
...átnéztem,jól fest....,csak én nagyon kúpolós vagyok
az új dolgok megijesztenek...
Neked Radeon fut....,vagy más dolog miatt ajánlottad?Megnéztem AZT!Szép....pedig ugye ők a vezető nagyhatalom....de ha látnád,a való életben mit csinálnak.....életveszély,minden mozdulatuk...a múltkor majdnem elütötték a fiam...pedig mi úgy figyelünk,hogy az már beteges....ok,nem bonyolódok bele,mert még a végén elkezdem cifrázni...
Mindent köszönökTi egyébként biztos azt hittétek,valami vidéki suttyó írogat itt Bivalybasznádról,oszt fakít azzal,hogy azon a tetves vidéken Ő a legjobb..,oszt assetuggya mi a megahercc,mega cépéú...
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2872 üzenetére
Szia!
Megnéztem ezt a 4-es szériát.A tesztek alapján,néhol kiemelkedőbb,mint az Nvidia.Ha máshol olvasok tesztet,ott mindenben veri,a 8800-as.(...legalábis,ha jól értelmezem...)Utánanéztem az itteni áraknak is,elenyésző a különbség...Tehát...
-ha figyelembe veszem,hogy Te felhívtad a figyelmem a hűtési problémára,valószinűleg,az Nvidia...
-ha igazán a játék lenne a legfontosabb,és nézem a másik tesztoldalt,ahol a sebességre mentek,akkor a Radeon...de:
1:az Nvidia kártyámat azonnal felismeri a LINUX,nem problémázik a 3D,és egyébként is,még csak Nvidiám volt...
2:sokat olvasok a LINUX oldalakon,hogy honnan kellene beszerezni a megfelelő programot,a Radeon kártya felismertetéséhez...
3....belemegy az én alaplapomba a Radeon....az nem csak AMD-vel fut?...vagy ez a VGA-nál ugyanolyan?(...ez hülye kérdés volt?Már megszoktátok tőlem ,igaz?
)
Már annyit olvastam a 8800 -ról,hogy fülig beleestem....a 9600 gt már szóba se jöhet
Köszönöm a TV tippet,azóta is rágcsálom...
Mindenhol ezzel a hibával léptem be,remélem többet nem követem el...de értékelem,hogy még mindig emlékszel ....
Valahogy meg fogom tudni,ezt a 110-220 váltás dolgot....Még egy:ugye már nem árdemes olyan kártyával foglalkozni,a ddr2-vel megy...?
Sziasztok
-
stephenpoe
tag
Köszönöm,a felvilágosítást!
Magam sem tudom,miért a G-force felé húzok,egyébként nyitott vagyok a többi felé is.Háát...igazán nem is tudom,hogy mit akarok.Az ember mindig jobbat akar,nem,egyébként még mindig követ pattintanánk....Lelkesen bújom a leírásokat,főleg azokat,amik a Prohardveren vannak...Valószinűleg Bence nemsokára kikönyörgi a Gépem,mert az Övé nem bírja a játékokat
Ez új lehetőségeket nyit,Én ugyanis nem lehetek Masina nélkül!!!
Nos,ez még a jövő zenéje...Köszönöm segítségetek.Tetszett az irónia????
Itt MINDENKI hülye...hidd el,nem túlzok!
Sziasztok
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2861 üzenetére
Helló Főnök!
A géppel,Nektek köszönhetően,minden rendben!Elkezdtem játékokat töltögetni a fiamnak,de persze,csak én játszok vele
,futnak azok is,szóval minden rendben!
Lett volna egy olyan kérdésem is,hogy a 9600 gt kártyát,már több variációban láttam.Szóval,hogy a 9600 gt stimmel,meg a g-force is,csak kisebb különbségeket látok,és ezeket más-más nevek alatt adják...Van tanács,hogy melyiket vegyem...?
A TV:NNa...az Lg nekem is tetszik...csak nem jutott az eszembe,de ahogy így mondod,valóban azokat is néztem.Meg fogom tekinteni a linkeket,köszönöm.Ebben a fu..ken országba,majdnem minden HD-ben jön,úgyhogy ezzel nem lesz gond.De mivel csak a Fiam nézi a hálózati adást,nagyon nem érdekel...
Fogalmam sincs,mibe jobb,vagy rosszabb a plazma,mint az lcd,úgyhogy Azt a linket is köszönöm....
Ja...és hogy minek a 110...?...mert én sajna itt vagyok az ostobák kontinensén....de haza szeretnék menni nemsokára,és akkor már vinném a tv-t is....
Azt hiszem ennyi...mindent köszönök... -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2859 üzenetére
Sziasztok!
Rég "találkoztunk",bár én minden nap elolvasom levelezésetek...ezzel kapcsolatban szeretnék feltenni egy kérdést.
Nálunk is tervbe van,egy ilyen komolyabb "lapos" TV.Mire kell,hogy odafigyeljek,mármint a számok terén...?
Meg még egy kérdés,hogy nem tudjátok-e,hogy van-e olyan,ami megy 110V-ról is,meg 220v-ról is....sok haver azt mondta,hogy amikor hazavitte a TV-jét,hiába a profi átalakítók,mind tönkre ment...Rákérdezhetek,hogy mit jelent a Fusi,vagy a TDT....Nekem a Samsung-ok nagyon szimpik,de láttam mát olyan Thosibát is,ami nagyon tetszett.Ugye nem szabad foglakozni a gagyi nevekkel...köszönöm
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2791 üzenetére
....ezek a dolgok nem történtek,akkor nyugodt lehetek...egyébként azóta még egyszer próbáltam,akkor a lapozófájl 1.99 GB-ra ugrott,de probléma nem volt.
A segítséget pedig nem tudom elégszer megköszönni.....
Kíváncsi lennék,Korbusz végül is belevágott-e?
....jó volt a pihenés...?
-
stephenpoe
tag
válasz
Cobrusz #2780 üzenetére
...amikor kinyílt a Flash,a leírtak szerint betallóztam az előre letöltött frissítést,és elindítottam a programot...hogy ő mit csinált,mit zárt be,vagy nyitott ki,nem tudom.Amikor kész lett,kérte a restartot.Nem emlékszem,hogy ki kellett-e lépnem a keresőből,de ha arra vagy gondolsz,hogy komplett kikapcsoltam-e e a netet,a válasz:nem
Semmit nem csináltam vele.
Az jó,ha nincs problémád,ne is legyen! -
stephenpoe
tag
válasz
Cobrusz #2778 üzenetére
Szia!
Nekem a flash megvolt a telepítőlemezen....de szerintem letölthető.Amit Buherka(nem emlékszem,két r-e...,vagy két h ?!
) küldött,az települni akart,magától...ha kicsit visszáb nézel,ott vannak a kijelölt dolgok,abban a válaszban,amit kaptam.(fogalmam sincs,hogyan kell ide beszúrni...
)Nekem ennek segítségével elsőre sikerült....és igen,ha ezt a hármat végigcsinálod,kér egy restartot,és automatikusan a friss bios lép be...azt hiszem ennyi...neked is fagyás,volt,vagy csak unod a régi biost?
A képet megnéztem,és szerintem ez csak az,hogy biztosítást kér Tőled,a másik bios telepítéséhez...de ezzel lehet,hogy célszerű lenne megvárnod a SZAKÉRTŐK válaszát is,nehogy olyan tanácsot adjak,ami miatt problémád lesz.......
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2771 üzenetére
Szia!
Én is a counterSpy-t használom,köszi...persze csak az ingyenes verziót
Az Orthos-t kipróbáltam,nem tudom mit kellene látnom...az történt,hogy a proc-teljesítmény 100%-ra ugrott,a lapozófájl pedig 1.58GB-ra....ez jó?..vagy hurka...?
Mostanában csak azért késik a válasz,mert összeszaladt a meló...
Azóta nem volt fagyás,szerintem,NEKTEK hála,megoldódott......mindent köszönök,szia....
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2769 üzenetére
Sziasztok!
Csak azért volt egy kis kiesés,mert abbéli örömömben,hogy jól szalad a deszka,sikerült egy olyan vírust letöltenem,ami tönkrezúzta a rendszert
Igyhát egy éjszaka próbálkoztam a javítással,sikertelenül....(egy kis ikont nem tudtam eltakarítani a desktopról,ami egy hölgyet ábrázolt,amint orálisan elégít ki egy urat....ezt még eddig soh'sem láttam....)majd egy másikat,az újratelepítéssel
A javítási próbákat akkor adtam fel,amikor már semmi nem látszott,csak egy nagy piros "méreg jel"....hm?!
Szóval....a kicsike,szépen fut,azóta nem volt egyetlen shutdown sem
,mintha úgy érezném,cseppet fürgébb....a boot 100 %!!
Azóta utánaolvastam a 9600 gt.nek,(persze ugyanitt...) és egyre inkább köpködöm a sajátom....hát igen...a szakértelem hiánya...
Azt nem tudom,hogy hogyan kell tesztelni a masinát,de amit én szoktam használni,az lényegesen könnyebben fut...
Neked is u.ez a lap van?Nem kellene hozzá valami,ami itt esetleg olcsóbb?...vagy mittudomén....
sziasztok
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2761 üzenetére
...NAGYONKÖSZÖNÖM!!!!
Mármint, kimerítő válaszaitokat.Minden úgy történt,ahogy tanácsoltátok,nem szállt el menet közben,és remélem ezek után már nem is fog!A megértést is köszönöm,mármint hogy ilyen láma vagyok...
Újraindítás után,úgy érzem,mintha gyorsabb lenne a gép,de ezt már lehet,hogy csak a vígság teszi...
A képekkel kiegészített válasz isten volt,élből tudtam,hogy jó helyen járok....Tényleg fogalmam sincs,mit mondhatnék...ha bármiben esetleg segítségetekre lehetnék....hát,boldoggá tennétek....ok,azt hiszem ennyi....azért figyelni fogok a topikra,hátha....
Tényleg nagyon hálás vagyok....sziasztok....ja....gyúrok a 9600-osra
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2758 üzenetére
...ok,tehát:A kártyám megy a levesbe,beruházok egy 9600 GT-re,(mit jelent a 25K...?
)
Ezek után,csak az a kérdésem lenne,hogy foglalkozzak-e ezzel addig,amíg az újraindulási problémám meg nem oldódik.Amit kaptam Tőled,Fash,már fenn volt,a másik lejött,elmentettem,de meg szeretném kérdezni,mit kezdjek vele....BIN fájl,azt sem tudom,mivel nyissam meg,vagy egyáltalán megnyissam-e....,vagy kiírjam cd-re és úgy használjam?
BIOS-ról lévén szó,gondolom hasonló módon dolgozhat,mint egy BOOT lemez?
Ezek biztos nagyon fárasztó kérdések....
Az SLI-ötletet elvetettem,köszönöm!!!
Egyébként a legutolsó újraindulásnál,már semmi nem történt,se hibaüzi,semmi,...sőt,szinte hozzá sem értem a géphez.Az MSN-en olvastam üzenetet,s közben a Ti topicotok volt még megnyitva...aztán puff....szóval tanácstalan vagyok!A kártyacsere várat még cseppet magára,de ha meglesz,jelzem.
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2756 üzenetére
Jó reggelt!
Igen,arra.Most egy 256-os kártya van benn.Én nem játszom,de a fiam,most lesz 8 éves,egyre gyakrabban ragad az én gépem előtt.(Neki is csináltam egyet,de az csak sima 3.6-os processzorral fut.128-as v.kártyával,és szerinte sokat kell várni rá...)Az x-box-ot már kezdi kinőni,a 360-as meg drága....Szóval azért gondolkodtam sli-hídon,hogy hátha azt nem ragasztaná be....Lényeges gyorsítást jelent,nem?Vagy jobban járok egy db,ettől nagyobb kártyával?
Ezek mind olyan kérdések,amiken már régóta gondolkodom,de nincs akitől tanácsot kérjek...aki itt nálam jobban vádja ezeket,az egy sem beszéli a nyelvem....A linuxra
öszönöm,ezen már túlléptem,fut minden szépen,forognak a 3 D-s dolgok is,csak egy apró beállítás hiányzik....utána fogok nézni,a javasolt helyen....
Az sli hídra meg az abit prospektusa úgy támaszkodik,mintha anélkül nem is lenne értelme ennek a lapnak...
Már biztos nagyon unalmas lehetek....Mindent köszönök -
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2752 üzenetére
....háát...nemistudommitmondjak....
Isten ez a sebesség,ahogy válaszoltok
.
A rendszer újrarakása többször megtörtént,mert én is itt kerestem a hibát.De azért mégegyszer megcsinálom!A bios frissítéshez a dolgokat köszönöm,meg fogom csinálni.A négy GB-ot pedig szem előtt tartom.
Ha még egy utolsót kérdezhetnék,az az lenne,hogy mit gondoltok az sli-hídról,érdemes-e foglalkoznom vele,vagy hagyjam a fenébe...?!
Ja bocs,mégegy...Ti annyira vágjátok ezt,szinte biztosra veszem,hogy otthon vagytok a linux-ban is.Ott is lenne kérdés,de inkább megvárom a választ,hogy ne legyek idegesítő....Mindent köszönök...további jó pötyögtetést
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #2749 üzenetére
.....ezt eddig még nem próbáltam....a tervem 8 GB,merthogy annyi fér el
,úgy gondolod,hogy ez hülyeség?
A sorrend pedig fel van írva ráIMM 1, DIMM 2,és a felírtak szerint jól van....viszont az egyik piros,a másik fekete....ez is lehet???
Meg fogom próbálni,hogy csak a 2GB marad....
....úgy gondolod,hogy ne tervezzek bele 8-at???Egyébként a másik válaszban kitértem a tápra is.....
köszönöm
Sziasztok -
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2748 üzenetére
Hello!
Teljesen rendszertelenül kapcsolgat ki...van,hogy egyből,a boot után,mikor feljön az MSN automatikus bejelentkezése....
Van,hogy ezen túllép,de amikor bekapcsolom a dokkot,eldurran(tehát ilyenkor szerintem nem lehet túlmelegedés,mert akkor kapcsolom be,nem megy 38 fok felé).
Van,hogy már megy egy ideje,mondjuk fél óra,s amikor kapcsolok egy médialejátszót,kimegy....rendszeresen ellenőrzöm a hőfokot,még nem ment a tűréshatár felé soha.A tápkábelek
e van dugva egyszer az a nagy sor,központi(szégyenlem,de a szakszavakat nem tudom
)Ezen felül,kapott külön áramot az alaplapon lévő ATX 12 V1 nevű is,ami nyolc csatlakozós,tehát gondolom,hogy erről volt szó...
A papírjai szerint ezekre van szükség.
Van itt egy "szaki",aki azt a tanácsot adta,hogy bios-t frissítsek...
Fogalmam sincs,azt hogy kell,a csákányt meg nem szívesen engedném a lakásba...
Azt még nem mondtam,hogy az is előfordul,hogy fut egész nap,megy minden,ugrálgatok a NETen,kapcsolgatom a médialejátszót,vagy futnak a 3 D-s alkalmazások,és semmi baja....(mondjuk a múltkor már megfenyegettem....lehet,hogy ez segít....)Szóval tanácstalan vagyok....
Köszönöm a segítséget...
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #2739 üzenetére
Szia!
Csak a jóindulat diktált,még ha el is néztem.Valóban soh'sem írtam még...nem csak ide...sehova.Csak annyit olvasok ilyen "segítő" oldalakat,hogy úgy gondoltam,megpróbálom.Én,amikor rákattintok a nevemre,ott az egész konfig,de biztos v.mit nem jól csinálok,úgyhogy most megpróbálom úgy leírni,hogy semmit ne hagyjak ki....tehát:
-alaplap:abit fatal1ty fp in9 sli
-3GB ddr2
-gforce 8400 gs videokártya
-650W power supply,sli-ready...a hard drive szeribtem nem fontos,de 2x 320GB...
Azt hiszem ennyi.Remélem,kielégítő volt...ha bármi hiányzik,kérlek,hívd fel rá a figyelmemet....
Egyébként most annyira ostobának érzem magam,hogy arra nincs szó.
Azért köszönöm...
Szia -
stephenpoe
tag
válasz
Cobrusz #2737 üzenetére
Szia!
Először is,köszönöm a válaszod.
Szégyenlem,ha valamit nem úgy töltöttem ki,ahogy kellett volna,de mint említettem,kezdő vagyok...
A lap valóban fatal1ty.Lehet,hogy ahogy keresgéltem,nem a legfrissebb oldalon jártam és ez zavarhatott meg.Neked,ha még mindig ezt az alaplapot használod,nem fordul elő ilyen jellegű probléma?Örülnék,mert már azon vagyok,hogy megy a levesbe....Amikor én itt vettem ezt,azt mondták,hogy friss kiadás....lehet,hogy inkább a külcsíny fogott meg....talán nem kellett volna....
-
stephenpoe
tag
Sziasztok!
Minden téren új vagyok....
Szeretnék segítséget kérni,bár nem tudom,hogy ezen a helyen szokás-e ez.A felsorolásból kifelejtettem a videokártyát,ami geforce 8400 gs tipusú.Erről az alaplapról jókat írtatok.A sebességével nekem sincs bajom,csak azzal,hogy folyton kikapcsol...Mintha áramszünet lenne.Ha meghajtom egy kicsit,lecsapja.Van valami hibaüzenet,de annyira rövid időre,hogy egy betűt sem tudok elolvasni belőle.Hallottam dosfrissítésekről,hogy ez megoldás lehet,de fogalmam sincs,azt hogyan kell,meg egyébbként is 3 hónapos a cucc,nem hiszem,hogy frissebet találnék...Az első alkalom után lecseréltem a tápot 400-ról,650-re,ami már sli ready.De nem merem folytatni a híd készítését,mert így se jó.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Egyébbként,ha valaki esetleg új árakra,vagy bármire kíváncsi,amiben esetleg segíthetek,nagyon szivesen.Itt már régóta kapható ez a lap.Nem tudom,mennyire friss az oldal,de azt írtátok,otthon még nincs.....lehet,hogy hülyeséget írok?!
Mindent köszönök:stephenpoe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest