- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Topic ÉLEDJ!
Van nekem (is) egy ilyen deckám, és pár alapvető kérdést szeretnék feltenni, mielőtt felmászok bp6.com-ra, és a leírás alapján halálra moddolom a deszkát...
Jó a deszka! Semmi kétség! 2x466 cerkát csak úgy hassít az XP!
Engem az érdekelne, hogy a bp6.com-on leírt módosítás után tulajdonképpen mi változik??
''Csak'' annyi, hogy képes lessz 100MHz-es procikat támogatni, vagy vannak hátulülői is??
Teszemazt innentől nincs két proci, vagy a 66-osokat nem támogatja, vagy mifene??
Mert ha bármiben is csökken a képessége, nem biztos, hogy belevágok...
Mekkora esélyem van elb@szni a deszkát??
Kell a módosítás után/hoz BIOS-t cserélni??
Azt hogy kell?? Vagy bízzam szakemberre?? (Cekember drága)
HELP! -
Geri XIV
csendes tag
Érdekelne, hogy a fagyások hátterében állhat -e az a szériahiba, ami majdnem minden iylen típusú lapot érint, mégpedig a feszültségek túl ingadozása...
-
Basmacskin
aktív tag
most a lap a sarokban pihen... ez a tartalék - gépem
azért jó ránézni reggel, mikor felkel az ember... -
Printszkrín
senior tag
válasz
Basmacskin #37 üzenetére
Szerintem nem, de azért egy normális tápot szerezz be.
-
Basmacskin
aktív tag
válasz
Printszkrín #36 üzenetére
és így kell hozzá ilyen áttalakító-szerüség?
-
Printszkrín
senior tag
válasz
Basmacskin #35 üzenetére
Ha jól látom, a BP6.com-on regisztrálás után letöltheted a módosított BIOS
fájlokat amivel kezelni fogja a lapod az FCPGA-s procikat.
Bővebben: link
Belinkeltem én is. Jobboldalt alul van a Dovnload szekció. -
Basmacskin
aktív tag
jááj mit tettem szegény topikommal... Na jó, hagyjuk
-
Viktor77
titán
válasz
Basmacskin #33 üzenetére
De.
De a lapod, meg egy videókártya az két különböző dolog.
Na mindegy, ezt ne itt vitassuk meg, ha akarsz még valamit mondani, akkor a Jogos moderálás topicban megteheted. -
Basmacskin
aktív tag
ha esetleg széttég az alaplapba egy videókártya, akkor annak a javítása már a videókártyák topikra tartozik nem?
-
Viktor77
titán
válasz
Basmacskin #31 üzenetére
A gondodhoz szorosan kapcsolodó kérdés, így nyugodtan mehet egy topicba.
Ha esetleg elromlik egy ide vezérlő, majd tönkremegy a soros csati, akkor mindnek nyitsz egy topicot? -
Basmacskin
aktív tag
de mivel hogy ez a kérdés nem aproci topikba volt, és egy lényegébe másról szóló topikban, ezért nyitottam egy újat, hehe!
-
Viktor77
titán
válasz
Basmacskin #29 üzenetére
Miről beszélsz?
Itt a #28-ban kérdezted mennyi fesz kell a procidnak.
17 perce nem kaptál választ, majd nyitottál egy új topicot.
Ui.: Hehe... -
Basmacskin
aktív tag
Viktor77 Válasz | Email | 2005-06-17 22:25:16
Viktor77
(MODERÁTOR) 17 perce nem válaszoltak a másik topicodban, erre újat nyitsz?
Szerinted ez a megoldás?
Zártam.
hehe.. Talán nézted volna meg az első hozzászólás dátumát... érdekes, ugye? -
Basmacskin
aktív tag
!!!!!
celeron procinak mennyi a feszültsége alapból? Ugye 2V? a BP6 annyit ló be neki kapásból!!!! -
Basmacskin
aktív tag
asszem ugyanez:
http://www.sysopt.com/reviews/abit-bp6/bp6-lg.jpg -
Basmacskin
aktív tag
honnét tudhatom meg, hogy melyik revízió az én alaplapom?
-
Basmacskin
aktív tag
nem tudok most nagyobbat szerezni, másik 200Wos JNC táppal pedig ezt tapasztaltam:
-12 Volt: -10
hmm.... -10,5... hmmhmm
-11... hmhmhmmm
-11.3 hmhmh
-11,8 királykirálykirály
-12.2 jeee
-12.4... wow
-12,8... hö?
-13,4
-13,9
-14
-15
-16
powert gyorsan kinyomtam. JNC te drága, ha tudtad volna, vitted volna a bp6omat te ocsmány 200Wos dög... -
karib
addikt
válasz
Basmacskin #23 üzenetére
Direkt szívatod magad? Ha tápra gyanakszol, szerezz egy nagyobbat, jobbat és próbáld ki
-
Basmacskin
aktív tag
-
Pacák
senior tag
válasz
Basmacskin #20 üzenetére
Akkor 6x91.67MHz -en mennek. De milyen leosztást kap a PCI busz?
1/2 vagy 2/3?
Szerk: nem hiszem, hogy púpos kondik lennének a lapodon, mert emlékeim szerint a későbbi slot1 -es foglalatú BE6-II, BF6 készült rossz minőségű kondenzátorokkal. De csekkold már le a kondikat is. Ha nem púpos és nem dobálja le a dugókat, akkor jó. Nekem volt egy BE6 (sima, első szériás), az egy időben készült a BP6 -os szériával és máig jól működik egy 250W -os táppal az új tulajnál.
[Szerkesztve] -
Basmacskin
aktív tag
gyárilag 400-asak, és természetesen eleinte 400on szerettem volna feltenni az operációs rendszert...
200W-os táp nem ad elég feszt... Hát az biztos, a vargáné nagyon nyomul
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Basmacskin #18 üzenetére
A 2*550MHz Celeron bizony csak két válogatott 366 -os Celeron 5.5x100MHz -re húzva. Elég öreg róka vagy már te is, hogy tudd: tuningolt gépen nem installálunk oprendszert. Menj be a biosba írd fel, hogy melyik procinak mennyi pluszfeszültség van beállítva. Mindegyiket állítsd alapra, aztán próba. Az instabil tápod a másik gyenge pont. Valami stabil 250-300W -os elég is lenne. Az egyik ok az lehet, hogy a húzott prociknak már nem ad elég stabil feszültséget a régi és bizonytalan 200W -os tápod.
Hajrá! -
Basmacskin
aktív tag
a pontos konfig: BP6 + 2*550Mhz Celeron + 64 Mbyte SD-RAM + RadeonVE + 20 Gbyte Maxtor minden komponens tökéletes, leellenőriztem.
-
kraftxld
félisten
válasz
Basmacskin #16 üzenetére
1. azt se tudom milyen a pontos konfig.
2. valami tisztességes táp mindenképp kellene, ha instabil a tápfesz, jóhogy dobja a kékhalált. -
Basmacskin
aktív tag
v2sliről azt hiszem kösz nem kell kioktatni
a bp6.comon nem igazodok ki. Szal XP-t tegyek fel minimum alá? Instabilak a tápfeszültségek, így xp telepítés kékhalált ad, gondolom a táp miatt, de úgy hallottam kijött egy rossz széria is. Nekem nem tudom milyen széria van most, melyik a rosz széria? -
kraftxld
félisten
válasz
Basmacskin #14 üzenetére
Mire akarod használni?
Voodoo 2 sli csak win98 alatt megy rendesen, a win 98 meg nem SMP képes, tehát féllábú törpe lesz a gép.
www.bp6.com-on luxus elolvasni a dolgokat? -
Basmacskin
aktív tag
szóval mekkora számolási teljesítménye van?
pl ha mellévágok moindjuk egy V2SLI-t...
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
válasz
Basmacskin #12 üzenetére
Magyarul nem lehetne?
-
Basmacskin
aktív tag
Oké, akkor 2*550 mennyi visz?
-
Pacák
senior tag
válasz
Basmacskin #8 üzenetére
Nem. Alapesetben csak a PPGA celeronok mennek benne.
-
kraftxld
félisten
válasz
Basmacskin #8 üzenetére
fentebb írtam, hogy fcpga-hoz gányolni kell, de az fcpga cerkák már nem mennek dualban.
-
kraftxld
félisten
válasz
Basmacskin #7 üzenetére
533-as cerkát nem igazán tudod feljebbrángatni, mert itt volt a 0.25-ös technológia vége. A legjobban úgy jössz ki, hogy veszel 2db 366-ost, azokat felhúzod addig amíg tudod, vagy átforrasztod a bp6.com leírása alapján coppermine kompatibilis lapra, és így már max 1100-as P3-akat is pakolhatsz bele, szigorúan 100-as fsb-vel.
-
Basmacskin
aktív tag
vajon fcpga celók fogadására alkalmas lehet????
-
Basmacskin
aktív tag
Tehát szerezzek bele két 533-as 66-os Cerkát, és rángassam fel ameddig csak lehet (mondjuk úgy 800-900-ra..) 2*900 Celó... Ez mire lehet elég?
-
Lord88
csendes tag
Sziasztok !
Csak megs szeretném tudni, hol lehet állítani, hogy az uccsó üzeneteket lássam. Semmi kedvem 77 ezret végig lapozni.
EZT AZ ÜZENETET KÉRNÉM KITÖRÖLNI...
KÖSZÖNÖM -
Lord88
csendes tag
Sziasztok !
Csak megs szeretném tudni, hol lehet állítani, hogy az uccsó üzeneteket lássam. Semmi kedvem 77 ezret végig lapozni.
EZT AZ ÜZENETET KÉRNÉM KITÖRÖLNI...
KÖSZÖNÖM -
kraftxld
félisten
Újabb infok
Megy benne a coppermine p3, csak rendesen meg kell barmolni a lapot.
Itt találsz leírást:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
No, hülyeséget mondtam, ahol eddig utánanéztem mindenütt csak PPGA cerkákkal ment a lap. Ezek még mentek dualban.
-
kraftxld
félisten
Mivel a lap bx-es, így leginkább 66-os fsbjű procikra van tervezve. Hivatalosan max 533-as cerka/p3 megy bele. De szerintem akármekkora 100-as fsbjű coppermine celeron/p3 procik belepakolhatóak.
-
Basmacskin
aktív tag
kérdés: mekkora procit tudok beletenni max egy BP6-ba és milyen típusút?
Továbbá gondok vannak ezzel az alaplappal. Nagyon istabil, szerintem a táp miatt. 2 db 200W-os szar táppal néztem, de a feszültségek fél voltal el voltak tolódva, ennek következtében a cucc használhatatlan, terhelés alatt széjjelfagy. Most nem tudom megnézni nagyobb táppal, de erősítsetek meg, hogy a táp a hunyó, és nem típushibáról van szó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest