- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StuFFy
tag
Működik minden nagyon királyul, köszönöm a segítséget. A CMOS ürítése volt a megoldás.
Hogyan kell / lehet bezárni a topicot? -
StuFFy
tag
BESZARÁS! CMOS ürítés után bekapcsolt, na gyorsan visszapakolom bele a cuccokat
-
StuFFy
tag
Hogyan tudok meggyőződni, hogy tényleg le van e égve? Nem kellett volna lennie szagnak, vagy sérelmi nyomnak? Azért kétlem hogy ez lenne, mert legutoljára magától, saját lábán kapcsolt ki. Nem volt húzva sem.
Ha abszolut nem reagál semmit, akkor az alaplaphiba? Mert nem lenne jó, ha potyára vennék egy alapot... -
StuFFy
tag
Megmozdítottam, de akkor se.
CMOS kisütés nem vágom mi, de gondolom nem pajszeres megoldást, mert innen kívülről csak azt tudok csinálni vele...
Annak a kis zöld lámpának is hiába örülök? Asszem tud más színű is lenni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
StuFFy
tag
Sziasztok!
Itthon van két gép, egy komolyabb, meg az abit bd72es 2ghzs celeronnal 512ddrel. Egyik napról a másikra nem tudtam bekapcsolni a gépet. Oda eljutottam már, hogy nem a bekapcsológomb a baj, nem indult be másik gép tápjával sem, szal nem is táp hiba, zöld kis lámpácska az alapon világít. Nyomkodom a powert és semmi.
Előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest