- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmester
senior tag
Ezen minden van, ami kell, de nincs dömping. Van két SATA, Nálam két 120 Gb SATA SAMSUNG vinyó van RAID 0-ban, piszkosul gyorsak. Ez elég is, csak szerverbe kell 8 SATA port. Ezenkívül van Firewire + hátsó kivezetés, Usb 2 (8db), a hangkari átléagos, nem a legjobb, de a többi alapalpon sem igazi. Én vájt füllel rendelkezem, így Audigy 2 ZS-t használok. Amúgy filmnézésre, és hétköznapi feladatokra teljesen jó az alaplap hangkarija is, ha nem foglalkozol hangsávokkal, tömörítéssel, vágással, zeneszerzéssel, teljesen megfelel, van optikai ki és bemenet is. A Gigabit lan is teljesen jó. Ez az alaplap a legygyorsabb ide ata és sata valamint usb kezelésben, ráadásul a prociterhelés kisebb, mint az nforce 3-as lapok esetében. 1.1 es verziószámot visel az én alaplapom, ez már tudja a 90 nm procit kezelni bios frissítés nélkül. Amúgy az alaplap verziószámát egy kis ragasztott címkén ellenőrizheted, a felső szélén a ram és a proci foglalat környékén.
-
karmester
senior tag
Nagyon jó alaplap az Abi AV8. Nekem 3-d eye van, csak dicsérni tudom, szerintem a legtuningbarátibb lap, amivel találkoztam, stabil, olcsó, passzív a chipset hűtése... Sebességben egy szinten van az nforce 3 lapokkal. Egyik haverom már nem is tudom hányadik konfigot rakta össze ilyen lapokkal, és még idáig sose volt gondja egyik alapalppal sem. Csak nem mindegy, hol veszed. Mindenképp olyan helyen vegyed, ahol adnak rá 3 év garit, de lagalább 2 évet. És ne sajnálj belé jó ramokat venni, mert rendkívül húzható, nekem kingmax hardcore van, kell egy jó táp, 400 W körül, ha lehet Aktív Pfc-s, és mehet a vonat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest