Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmester
senior tag
Nagyon jó alaplap az Abi AV8. Nekem 3-d eye van, csak dicsérni tudom, szerintem a legtuningbarátibb lap, amivel találkoztam, stabil, olcsó, passzív a chipset hűtése... Sebességben egy szinten van az nforce 3 lapokkal. Egyik haverom már nem is tudom hányadik konfigot rakta össze ilyen lapokkal, és még idáig sose volt gondja egyik alapalppal sem. Csak nem mindegy, hol veszed. Mindenképp olyan helyen vegyed, ahol adnak rá 3 év garit, de lagalább 2 évet. És ne sajnálj belé jó ramokat venni, mert rendkívül húzható, nekem kingmax hardcore van, kell egy jó táp, 400 W körül, ha lehet Aktív Pfc-s, és mehet a vonat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs