- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmester
senior tag
Ezen minden van, ami kell, de nincs dömping. Van két SATA, Nálam két 120 Gb SATA SAMSUNG vinyó van RAID 0-ban, piszkosul gyorsak. Ez elég is, csak szerverbe kell 8 SATA port. Ezenkívül van Firewire + hátsó kivezetés, Usb 2 (8db), a hangkari átléagos, nem a legjobb, de a többi alapalpon sem igazi. Én vájt füllel rendelkezem, így Audigy 2 ZS-t használok. Amúgy filmnézésre, és hétköznapi feladatokra teljesen jó az alaplap hangkarija is, ha nem foglalkozol hangsávokkal, tömörítéssel, vágással, zeneszerzéssel, teljesen megfelel, van optikai ki és bemenet is. A Gigabit lan is teljesen jó. Ez az alaplap a legygyorsabb ide ata és sata valamint usb kezelésben, ráadásul a prociterhelés kisebb, mint az nforce 3-as lapok esetében. 1.1 es verziószámot visel az én alaplapom, ez már tudja a 90 nm procit kezelni bios frissítés nélkül. Amúgy az alaplap verziószámát egy kis ragasztott címkén ellenőrizheted, a felső szélén a ram és a proci foglalat környékén.
-
karmester
senior tag
Nagyon jó alaplap az Abi AV8. Nekem 3-d eye van, csak dicsérni tudom, szerintem a legtuningbarátibb lap, amivel találkoztam, stabil, olcsó, passzív a chipset hűtése... Sebességben egy szinten van az nforce 3 lapokkal. Egyik haverom már nem is tudom hányadik konfigot rakta össze ilyen lapokkal, és még idáig sose volt gondja egyik alapalppal sem. Csak nem mindegy, hol veszed. Mindenképp olyan helyen vegyed, ahol adnak rá 3 év garit, de lagalább 2 évet. És ne sajnálj belé jó ramokat venni, mert rendkívül húzható, nekem kingmax hardcore van, kell egy jó táp, 400 W körül, ha lehet Aktív Pfc-s, és mehet a vonat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest