- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Nah felrakták 1.5-ös biost erre van pár furcsa dolog.Pl. ha cmos nullázva van proci kapásbol 2500+on van ill. optimal cl beállitás 3-1-1-7 amit ha megváltoztatok következő visszaállitásnál már 2.5-3-3-7 lesz.ezt igy nem értem.3. para hogy cdről nem bootol a drága mert aszondja insert system disk... cd bootnál nincs is ilyen.
-
edward2
addikt
válasz
KergeBirka #19 üzenetére
Do Not Power Off While Saving BIOS!
Probálkoztam nullázással jumperrel elemet még nem vettem ki de délután kiprobálom.ha nem megy akkor viszem usersba aztán majd vmit mondok hogy hát elromlott csak ugy.találják ki mi a hiba.oldják meg vagy nem tudom.mellékesen felhivtam europacomputert aztmoindták 4000ért égetnek uj biost az an7-es lapba. -
edward2
addikt
válasz
KergeBirka #13 üzenetére
jah erről meséltek most munkatársak.iszonyatosan szétbasz ideg.mindenképp meghlat különben?
-
edward2
addikt
Tegnap este elkövettem egy kibaszott nagy faszságot azota se hiszem el tehát: állitottam proci tulajdonságokon és elfelejtetttem hogy ilyenkor hagyni kell egy boothoz hasonlo mentést a biosnak.Ezt sikeresen elfelejtettem és a mentés közben kikapcosltam gépet.most nincs semmi boot.ccmost probáltam nullázni jumperrel semmi.Az a kérdésem hogy ez megjavulhat vagy alapbol máshogy álljak a kérdéshez?
(((((
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest