- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Rég elkelt! Zárható!
-
Domy
aktív tag
Asszem 260-as FSB körül ment 3:4-es szorzóval a 2,8-as... Vegyél vmi jó tápot... kérdés hogy a Codegány meddig bírja... csak azért kérdeztem a tápot, mert nekem még az Enermax Noisetaker is hangos volt
Egy venticsere csodákra képes... de a Codegen nem ér annyit hogy beletegyél egy jobb ventilátort...
-
Juszt
tag
na bocs csak nem olvastam.... Ja müködik...
A legfosabb Codegen 400W os tápm van. 12cm-s ventivel de akkor is ''hangos''. Hát a többihez képest...
Amugy de a biosban DDR600 2:3 ra állitottad a ramot? Ugy ment 700ig?... Ugy akkor az kb 230-as fsb. -
Juszt
tag
azt a ribanc kurva élet...
ilyen hangos lenne a tápom...F
Az szép... meg van mit kell cserélni
THX -
Juszt
tag
GT-t meg taposom 475/490 - 550/600
Amugy Prime-t használok ezekre... csak még nem probáltam... de majd kifogom....
Na mentem aludni...
Free UP -
Juszt
tag
az van amit te adtál
3 tűs. De potira nem reagál. se hangra se bios-ban nézve.
-
Domy
aktív tag
Sajnos már ködöm nincs... azt még a 2,8-assal néztem... de asszem 4-4-4-12-n 700Mhz amit tudtak a ramok! A GT-t meg tapossad... benne kell legyen a kraft!
De mondok egy titkot... letöltöd a memtes86+ progit... elindítod lemezről... utána ha laza időzítések vannak a biosban, ezzel a progival tudsz tesztelni, és az időzítést ''on the fly'' módosítani... nyilván ahol hibázik, vagy resetel, vagy szétfagy azt nem bírjaRengeteg időt tudsz spórolni vele, ha így nézed a végét!
Milyen procckúlered van? Arctic? 4 tűs? Mert akkor biosból tudod vhol lőni, asszem a HW monitornál... ha meg 3tűs akkor potival! 4 tűsnél a poti not working
[Szerkesztve] -
Juszt
tag
meg hogy a cpu coolert fant hogy állitom? mert a potival csinálhatok bármit arra nem reagál semmit... maxon van és 1800rpm.. ez igy jo lenne nekem csak ha már van akkor lehessen már állitani
-
Juszt
tag
x800 gt 256mb ICE Q 2 ... tegnap ott volt nálam meg a 6600gt is a táskába...
azt nem tom mit jelent hogy 700 ...) de rájövök..
időzítést kbra tudsz.... mondjuk 230as fsb nél... ?? -
Juszt
tag
jaja ... szerelésnél észrevettem ...
Amugy kb mit birnak a cuccok? fsb?
A ramok mit tudnak mert ddr2- t most látok elöször...
Meg ha veszek mellé 2*512 ddr2 samsungot akkor ők 4en barátkoznak ???
Egyenlőre ennyi.. megy superűl..... -
Juszt
tag
jaja.... rendben volt minden.... finomat ettünk
Amugy egy kérdés.... a nb zalman borda eléggé érdekesen van fogatva.... vagy az ugy jo ahogy van ???
Mert igy nem kell sok erő hozzáá és igy billegtetem meg meg tudom emelni is ... szal az ugy jo ? -
Domy
aktív tag
Ezek szerint elértétek a vonatot
Csak UP!-olok még kicsit!
Beszámítás van, alku van, de lehetőleg Szeged környékén tudjunk vhol talizni!
Ami még megmaradt és vihető:
2x256 Kingmax Hardcore 500Mhz - Lefoglalva péntekig
Tualatin 1,3 és Tualatin 1,1 procik
Aerocool Gatewatch fekete
LG 16x/52x-32x-52x Combodrive fekete
Beszámítok:
2x512 vagy 2x1G BH-5 vagy TCCD ramot, Pci-E X800XL-t XT-t vagy hasonlót, esetleg Asus CT-479 átalakítót, vagy Dfi NF4-es 754-es alaplapot! -
Juszt
tag
Köszi megérkeztem itt a cucc.
Holnap megy gépbe és hajrá -
Domy
aktív tag
Basszus... a mail nem akar összejönni... én tudlak téged olvasni! Vagy keress MSN-en vagy küldj mailban egy telszámok kérlek, hogy rendezhessük a dolgokat!
Üdv.:
Dömy -
Juszt
tag
Jó megyek érte akkor holnap. Számom a Profilban. Msnen meg itt vagyok.
-
Juszt
tag
Domy PLZ döntsd el akkor kb ma. Mert akkor nem élem bele magam mindenféle dologba.
Ha érdekel a konfigom akkor leirom: Asus k8n+3000+ newcastle+1 gb kingston value.+ 4k
Vagy akkor holnap megyek és 55k vagy legyen 56k.
És akkor örökre befejezem a PH való szereplésemet mert teljesem megőrjít. -
Ősember
őstag
én holnap még nem tudnék érte menni, csak a hétvégén. legyen 57k és akkor nem 1k a döntö, hanem 2!
nos?
nekem van 2*512MB kingmax 400mhz-es memoriám, látom amd-re váltasz, tehát a többi cucc nem érdekelhet... ezt 18k-ért adnám. remélem majd eldöl a dolog
[Szerkesztve] -
Juszt
tag
ja bocs
elnéztem. Akkor jo az 55k és a prime
fáradt vagyok.
Bocs -
Juszt
tag
van persze... az egész konfigom szinte.... de akkor csak 54k-t tudok adni ha nincs rajta a prime. Mert azt is kell vennem, tehát az is idő meg pénz. Hát te vagy az eladó. Te döntsd el. De akkor hamar mert akkor ugy kell intéznem a holnapi napomat mert akkor megyek érte. Meg hát már egy ideje bizniszelünk erre. És azért az az 1000 huf nem dob sokat.
MSN en is vagyok
Amugy van még egy CDRW+CDROM+ 7,5 gb wd hddm beszámitásra+ a konfigom amit ismersz. -
Domy
aktív tag
Na üdv!
Az alaplaphoz van minden, fullos, még a gyári chipsethűtő is megvan!
A proci tálcás... de adom a Primecoolert vele!
Én nem akarok vitát itt a fórumomban.... az elsőbbség Juszt-é, Ősember meg többet ajánl... szerintem beszéljétek meg egymás között... ha nem megy, akkor döntök én
Esetleg beszámítanivalótok van valami? -
Ősember
őstag
szevasz
jut eszembe az alaplaphoz van doboz meg kelléjej? processzor tálcás? tehát 56k-t tartom.én is pesti vagyok, tehát az ut nekem is ott van.
-
Juszt
tag
igen bp !! szal nem keveset utazom a jó biznisz ügyében
-
Juszt
tag
Bizony
Hát én csak a vonathoz igazodhatok..... Amugy Domy akkor neked jo a Szeged? Vasutállomás? Valahogy ugy kéne hogy olyan max 10 re vissza is érjek pestre.
Akkor msn este. -
Domy
aktív tag
Őőőő, izé... ha eljösz érte akkor már ketten vagytok... mondjuk licitben... kellene Jusztnak is a cucc...
Most aljas leszek... aki többet ad érte, és lejön érte az viheti! Egyben! KP-ra a lap+procc+ram+hűtőket...
De ne felejtsétek el hogy Juszt elsőbbséget élvez... már 1 hete tárgyalunk! -
Ősember
őstag
szevasz
Abit AA8 Duramax alaplap
Intel Pentium 4 Prescott 3,4Ghz 1M 800Mhz E0 stepping
2x512 Samsung DDR2-533Mhz
ezt vinném is a hétvégén pesten 65k-ért! talán meg tudom oldani, hogy le tudjak menni szegedre, de nem igérek semmit. ehhez ugye akkor jár valamilyen processzorhütö? -
Juszt
tag
És akkor a proc hütöt is ajándékba kapom ugye?
-
Juszt
tag
Ok. Mi lenne ha 55k és mennék érte. ? De nekem Szeged vagy Kecskemét ami még jó lenne. Hm... ? Holnap vagy Pénteken tudnék menni.
-
Savanya
addikt
Csak a procit mennyiért adnád ?
-
Domy
aktív tag
Juszt!
Gar Gianninál! Elvileg még 9 hó! A lap+procc+ramot nem éri meg nekem 57 alatt eladni... annyiért már ki tudnék belőle szállni...
Bobsurf!
Egy a helyzet! Szeretnék többet kapni érte! A másik meg az, hogylassan nem merek bízni az emberekben... szóval kaptam egy szóbeli igéretet, hogy 2 hét múlva elviszik, de ki tudja... Most meg csótány módon árulom tovább, amíg valaki le nem teszi az asztalra egyben a pénzt, vagy a csereárut!
Beszámítok:
AMD754 és Intel479 Mobil procit, Asus CT-479 átalakítót, Dfi NF4-es 754-es alaplapot!
2x512 vagy 4x512 vagy 2x1G Winbond ill. Samsung UCCC vagy TCCD chipes memókat!
X800XL-t vagy XT-t vagy ettől erőssebbet Pci-E kivitelben! -
bobsurf
őstag
mi történt?
Az ajánlatom még áll. -
Juszt
tag
Hali.
Látom még meg van a cucc....
Akkor mi és mennyiben van?
Engem akkor még mindig a lap+proc+ram érdekelne.
Amugy garit hogy, hol, kinél lehet intézni ha van rá....
Köszi -
Domy
aktív tag
Ebédelni mentem UP!
-
Domy
aktív tag
Biztos türelmetlen vagyok
-
Domy
aktív tag
UP! Minden megoldásra kapható vagyok
-
Domy
aktív tag
Csak tolok még UP!-ot!
Beszámítás van, alku van, de lehetőleg Szeged környékén tudjunk vhol talizni!
Tehát:
AA8 Duramax
3,4 Prescott
2x256 DDR2 Samsung 533Mhz
2x256 Kingmax Hardcore 500Mhz
Tualatin 1,3
Aerocool Gatewatch fekete
LG Combodrive fekete
Beszámítok:
2x512 vagy 2x1G BH-5 vagy TCCD ramot, Pci-E X800XL-t XT-t vagy hasonlót, esetleg Asus CT-479 átalakítót, vagy Dfi NF4-es 754-es alaplapot! -
Domy
aktív tag
Oké
-
Domy
aktív tag
re
-
Domy
aktív tag
Igen... mail?
-
Domy
aktív tag
De,de! Még megvan! Mennyire gondoltál?
Ami jelen állás szerint nálam van:
Abit AA8 Duramax lap - elvileg viszik
Intel Prescott 3,4G - elvileg viszik
2x256 Samsung DDR2-533 - elvileg viszik
2x256 Kingmax Hardcore 500 Mhz DDR1 - vihetőőő
Sőt akad még Tualatin és PIII proci is a fiókban -
CaNNa3IS
senior tag
Sry nem talaltam olyan verdat amivel erdemes lenne lemennem.
De latom van jobb ajanlat up -
Rocko007
aktív tag
Hi all!
60-at adok, garral 65-70 tudok menni! Ha nem jó az ajánlatom, akkor dobj sms-t! Sürgősen kellene!
Üdv: Rocko007 -
Rocko007
aktív tag
Hi all!
Ma átgondolom, és hívlak! 55-ért lap+2*256 samsung+proc! Így is viszem!
Most olvastam hogy 5-öt engedtél! Ha viszem, szerdáig fizetek! Nemsokára hívlak! Ugye még megvan! THX! -
Domy
aktív tag
UP!
-
CaNNa3IS
senior tag
van jo 14''os teli gumim
-
Juszt
tag
Irtam mélt. Akkor most világosíts fel plz hogy most mi mennyiért megy mert akkor meghirdetem az én cuccaimat is.... Köszi.
Olvasd a mélt plz -
Juszt
tag
Csáo.... Hétfőn beszéltünk msnen. akkor most áll a csere vagy sem????
Mélt sem irtál. Irj mélt vagy irj ide. Engem érdekelne a dolog. Meg le is mennék ha normális modon el tudom hozni a cuccost. -
_Hunter_
őstag
A házhoz kerék van? Ha van külön a kerék eladó?
-
Domy
aktív tag
UP! a lomoknak
-
Juszt
tag
Ne felejtsd.... Nekem kell a cucc. Akkor holnap megy a mél....
Jó reggelt UP -
Domy
aktív tag
Talán elmegy... utálok bukni valamin és ezen asszem sokat fogok... miért nem vesznek a népek jót?
-
Macilaccc
tag
Jó kis P4 cucc!
-
Andrej101
csendes tag
ÁP...
-
Domy
aktív tag
Jóéjt UP!
-
Domy
aktív tag
UPsza! Bár lehet hogy köv. héten elviszik az egészet!!!
-
bobsurf
őstag
nem válaszoltál az uccsó levelemre...
-
Geli
senior tag
Bővebben: link
az uccso betu nem d hanem umost vettem csak eszre
-
Domy
aktív tag
Továbbra is eladó:
Abit AA8 Duramax alaplap - Gratis Zalman Nb cooler (gyári is megvan) - 20e?
Intel Pentium 4 Prescott 3,4Ghz 1M 800Mhz E0 stepping - Gratis Primecooler Hypercool IV+ rézzel - 35e?
2x256 Samsung DDR2-533Mhz - 8e?
2x512 Samsung DDR2-533Mhz - 16e?
2x256 Kingmax Hardcore 500Mhz DDR - 12e?
esetleg Chieftec Bravo BBB01 nagyon nagy torony - 15e?
Lehetőleg egyben! Alku van, ha valaki eljön érte rettenetes kedvezmények vannak!!!!!
Tel.: 30/399-67-52
mail.: domy(pont)tm(kukac)gmail(pont)com
Szeged közeliek ismét előnyben!
[Szerkesztve] -
Domy
aktív tag
A mai uccsó UP!
-
Domy
aktív tag
No akkor még egy up! Nem kell elszaladni ám az árak miatt... tessék alkudni akinek kell ilyen motyó!!!
-
Orc
senior tag
up
-
Domy
aktív tag
Fel-fel emberek!!! TOLONGANIIIII!!!
-
Domy
aktív tag
Kérdés hogy mi érdekel? E0-s, nem tuningoltam... nem nagyon melegszik... terheletlenül lemegy az órajele 2,8-ra... spec number fejből nemmegy, de asszel SL7PW... majd megnézem ha komoly a dolog!
Hoopsz! Az lemaradt hogy ajándék Primecooler Hypercool IV+ hűtővel adom... derék kis hűtő... 1000-es fordulatra visszavéve is elhűti max. terhelésen 60fokra Abit lappal, ami talán még mindig fölé mér! Na meg Zalman NB hűtő is van ám rajta... de természetesen tudom adni a gyárit is ha valakinek az kell!!! A cuccok meg garosak Gianninál még kb. 9 hónapig!
[Szerkesztve] -
Domy
aktív tag
Írd le bátran, bár leszögezem nem kenyérre kell
Sztem így se vagyok nagyon elszállva az árakkal! A procira van már ember, a ramot meg tudnám cserélni 2x256 Samsung+kp-ra sz'al tessék gondolkodni... Minden megoldás érdekel, de az egész motyó eladó!
Van még 2x256 DDR500 Kingmax HC-ram is ami megy 580at egy erre alkalmas proccal!!! -
bobsurf
őstag
a lap+proc+ram trio érdekelne, de le sem merem irni, hogy mennyiért
-
Andrej101
csendes tag
L UP-i póc hehehehe
-
kraftxld
félisten
Valamelyik ezen 3 közül... -
Andrej101
csendes tag
Kis türelmet az illetékes sztem csak holnap de. folyamán lesz elérhető .
Ez egyáltalán nem biztos , bármikor elvileg csak 1000+1 dolga van...
addig is LÓDING....PLÍÍÍZ VÉIT...
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
Itt tobzódnak a makóiak?
-
Andrej101
csendes tag
Frisssss meleg a P4 , aki most viszi ajándék illuminátoros Okoyoma karórát kap + 1 valósághú képet Győzikéről !!!4
Tessék kapkodni érte mert jó a cucc , NÁGYON sukár gyérék árulja !!! -
Domy
aktív tag
Kezdek UP!-olni
-
Domy
aktív tag
Emberek! Eladóak az alábbi cuccok! Lehetőleg egyben!
Abit AA8 Duramax alaplap - 22e?
Intel Pentium 4 Prescott 3,4Ghz 1M 800Mhz E0 stepping - 33e?
2x512 Samsung DDR2-533Mhz - 18e?
esetleg Chieftec 360W dual ventis táp - 6e?
esetleg Chieftec Bravo BBB02 nagyon nagy ház - 15e?
Az egész egyben indulásnak legyen mondjuk 90 ezer magyar forint, vagy hasonló értékű Euro!!!
Alku van, ha valaki eljön érte rettenetes kedvezmények vannak!!!!!
Tel.: 30/399-67-52
mail.: domy(pont)tm(kukac)gmail(pont)com
Szeged közeliek ismét előnyben!
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged