Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor001
tag
1. Azok air-ek voltak. Nem azt állítom, hogy az ipadOS-nek nincs létjogosultsága.
2. Valószínűleg volt mellé nekik MBA vagy egyéb laptop. Egy surface mellé ez nem szükséges.És #21: Én nem azt mondom, hogy az iPad nem lenne önmagában megfelelő, véleményem szerint a Pro-nak is megvolt a maga vevőrétege kb. 3-4 éve (vagy amikor még csak a Pro tudott ceruzát kezelni, stb.). A "gond" az, hogy az Air elég sokat javult azóta, a Pro pedig olyan készülékekkel száll szembe, amik már (ökoszisztémán kívül) egyéb készülékeket is kiváltanak (nekem régebbi Surface váltott egy régi laptopot és egy tabletet egyben). Nagyon szükséges lenne szerintem egy macOS merge (valamilyen formában) az iPad Pro-nak.
Őszintén, nehéz lenne szerintem meggyőzni, hogy Air helyett Pro-t válasszak jelenleg (ez régebben nem így volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest