- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor001
tag
1. Azok air-ek voltak. Nem azt állítom, hogy az ipadOS-nek nincs létjogosultsága.
2. Valószínűleg volt mellé nekik MBA vagy egyéb laptop. Egy surface mellé ez nem szükséges.És #21: Én nem azt mondom, hogy az iPad nem lenne önmagában megfelelő, véleményem szerint a Pro-nak is megvolt a maga vevőrétege kb. 3-4 éve (vagy amikor még csak a Pro tudott ceruzát kezelni, stb.). A "gond" az, hogy az Air elég sokat javult azóta, a Pro pedig olyan készülékekkel száll szembe, amik már (ökoszisztémán kívül) egyéb készülékeket is kiváltanak (nekem régebbi Surface váltott egy régi laptopot és egy tabletet egyben). Nagyon szükséges lenne szerintem egy macOS merge (valamilyen formában) az iPad Pro-nak.
Őszintén, nehéz lenne szerintem meggyőzni, hogy Air helyett Pro-t válasszak jelenleg (ez régebben nem így volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 10
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest