- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor001
tag
1. Azok air-ek voltak. Nem azt állítom, hogy az ipadOS-nek nincs létjogosultsága.
2. Valószínűleg volt mellé nekik MBA vagy egyéb laptop. Egy surface mellé ez nem szükséges.És #21: Én nem azt mondom, hogy az iPad nem lenne önmagában megfelelő, véleményem szerint a Pro-nak is megvolt a maga vevőrétege kb. 3-4 éve (vagy amikor még csak a Pro tudott ceruzát kezelni, stb.). A "gond" az, hogy az Air elég sokat javult azóta, a Pro pedig olyan készülékekkel száll szembe, amik már (ökoszisztémán kívül) egyéb készülékeket is kiváltanak (nekem régebbi Surface váltott egy régi laptopot és egy tabletet egyben). Nagyon szükséges lenne szerintem egy macOS merge (valamilyen formában) az iPad Pro-nak.
Őszintén, nehéz lenne szerintem meggyőzni, hogy Air helyett Pro-t válasszak jelenleg (ez régebben nem így volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- További aktív témák...
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Eladó Számítógép , PC (I3, 4GB RAM, SSD) Windows 10-el! Posta ok!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest