- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor001
tag
válasz
kazsmerlaca #25 üzenetére
Mondjuk azt őszintén nem értem (leszámítva a szándékos "butítást", de ahhoz meg kicsi piac vagyunk), miért nem lehet azt kisebb kijelzőre hozni. A jelenlegi tabletem előtt egy 9.7" "ipad-klón" windows tabletem volt, és azon is jól lehetett már használni a teljes magyar billentyűzetet.
-
moleculez
veterán
válasz
kazsmerlaca #21 üzenetére
Majdnem hibátlan csak tudni kell mire való.
Ha gatyába ráznák végre a file kezelést, kapna rendes Findert, na az zsivány lenne.
-
Gábor001
tag
válasz
kazsmerlaca #18 üzenetére
Nem annyira intuitív a kezelőfelülete, az tény, viszont mindent el lehet végezni vele, amit egy pc/mac csinálna. Amíg az ipad pro-n nem lehet macos programokat futtatni, és a multitask nem olyan szintű, mint pc-n/mac-en, ilyen téren hátrányban van a windowsos társaihoz képest. Addig maradnak a sok esetben nehezebben kezelhető (vagy akár lebutított) appok, aránylag kevesebb felhasználási területen, és macbook árban azért már többet várna az ember.
#19: volt már, de eddig vigaszág volt leginkább, kevés optimalizáció és rossz teljesítmény jellemezte. Idéntől ez úgy tűnik, hogy megváltozik. -
kchris78
veterán
válasz
kazsmerlaca #18 üzenetére
volt mar arm-es surface nem?
-
johnny500
tag
válasz
kazsmerlaca #10 üzenetére
Én ezt nem értem. Nincs rá másik virtuális billentyűzet?
-
adalbert1
veterán
válasz
kazsmerlaca #3 üzenetére
Ebben az esetben az ékezetes magánhangzók is kapnak saját gombot?
Ez csak 12.9-en megy, vagy 11-en is (nekem ott nem sikerült előhozni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest