Hirdetés
- Netfone
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Egy iPad mini konkurens termék mikor lesz?
-
-
DS39
nagyúr
válasz Luck Dragon #2 üzenetére
Akkor az Apple miért gyárt olyat?
Biztos szép eladásokat produkálnak.Btw szerintem egy 8 col körüli tabletre lenne igény Android vonalon is. Könnyebben hordozható, utazásoknál sokkal praktikusabb mint a 10 - 12 - 14 colosok.
-
-
Damos
tag
A notch nagyon kell egy 14,6"-es tabletre.
-
MrBazsi
senior tag
De kéne ebből egy 8.4-es méret h végre legyen utódja a régi tab S 8.4nek, mind méretben, mind minőségben.
-
PirosHello
senior tag
Ahogyan a telefonok, úgy a tabletek is a nagy képernyőméret felé mozdulnak el.
Nem lesznek már kisebbek."Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
odani
tag
Jé, pont úgy néz ki, mint egy tablet. Ennyire nincs hír?
-
hardver1985
tag
14,6" col ezt hordozgatni nem kőnyű.Főleg egy kis táskába.
Megbízhatóságom: 247 pozitív...
-
Avayasoft
tag
válasz hardver1985 #12 üzenetére
Ezért van belőle több méret.
-
stbtamas
aktív tag
Semmi szukseg ra, elenyeszo hany embert erdekelne, nekik az nem eri meg..
Nekem Tab S8+ van, de ha upgradelnek (nem mostanaban lesz) biztos a nagyobb ultrat vennem. En minden nap huzgalom magammal es semmi gond a meretevel vagy sulyaval pedig 10K az aksi benne..ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
cyanID
tag
Kérlek nézzetek utána, de jól látom, hogy azon kívül, hogy por és vízálló, és 12 helyett 13 Mpix az előlapi kamera, és egy picit jobb a processzor,
MINDENBEN megegyezik az Tab S8 Ultrával?
-
milkabrams
őstag
Gondolom a trió legkisebb tagja most sem amoled.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Chrys_
addikt
Ami valójában kb. 10300mAh az S8 Ultra esetén. 11200mAh csak a design capacity.
Én lecserélem az S8 Ultra tabot egy S9 Ultrára, de csak akció keretében novemberben, mert miért ne, ha nem kerül sokba.
A legnagyobb bajom vele, hogy bár kezel külső monitort, de akkor leromlik a saját kijelző frissítési rátája is. Persze nem biztos, hogy az új szériában máshogy lesz...[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
Gondolom a sima s9 most sem kap amoledet?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
MrOomen
tag
válasz milkabrams #21 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok lesz-e változás.
Elismerem a 7-8-ban is nagyon-nagyon szép volt az az LCD, csak hát mégsem amoled...
Annyiból nem érintene a dolog ha bármikor váltanék S6-ról már fixen a plusz méretet választanám
A dizájnban vajon megmarad S7-S8-nál használt? Jó lenne ha ugyanazokat a tokokat itt is lehetne használni, teljes új dizájn bevezetés helyett inkább plusz új tokvariánsokkal készülnének. Az megörvendeztetné a mostani tulajokat is
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Netfone
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- E-book olvasók
- ASUS BTF koncepció: látszólag vezetékek nélküli PC
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...