- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Akkor tényleg csak ott akciós. A szállítási költség meg röhej, viszont ebben gondolom benne van az is, hogy ha gariztatni kell, érte jönnek. Volt két Ikeás ágykeretem évekkel ezelőtt, mind a kettő megmakkant pár hónap alatt. Felhívtam őket, levásárolhattam az árukat. Ingyen vitték a két keretet, és hozták az új cuccokat helyettük.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Neil Watts #1327 üzenetére
A fekete mindig drágább volt kicsit a másik háromnál, a két szürke és a bézs egy ötössel mindig olcsóbb volt.
Igen, a 39-ből jön le a family kártyás kedvezmény. Viszont a soroksári Ikea honlapján csak a Vissle szürke szín van kiemelve, tehát a family kártyás ajánlat valószínűleg csak arra érvényes, de meg kell őket kérdezni, hátha a többire is.
Abban viszont igazad lehet, hogy nem csak Soroksáron akciós, mert a global webshopba dob át, ha a linkre klikkelsz, ezt nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Neil Watts #1324 üzenetére
Csak a Vissle szürke akciós úgy tűnik.
-
Fitzgerald
veterán
A fekete kerül normál áron 45-be, a másik három 40. Csak family kártyával kerül 28-ba.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Hali!
30-40k között otthonra szeretnék kényelmes, karfás széket. Lehetőleg olyat, amiből nem repülnek nyolc méter sugarú körben repeszek szanaszét a lakásban, mert nem törik ki három lába egyszerre ha véletlenül hátra találnék dőlni benne. 110 kilót bírjon el.
Egy nagyon szutyok emagos román ipari hulladékot vált, ami nem bírt ki 8 hónapot alattam.
Annál az Ikeás hröllfjarrgwgwh (Markus, oké) széknél még mindig nem nagyon van jobb választás 40 ezerig?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kutya topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest