- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Tegnap használtam az IKEA-s aktív széket és szeritnem jó barátok leszünk és a gyerkőcnek nagyon tettszett lehet, mert magasra lehet liftezni
Viszont most az van, hogy vehetek hozzá egy állítható asztalt ismert ez a szék bizony magasabb mint az asztalom és így a csuklóm terhelődik.
-
idegen lény
addikt
Szívesen. Csabulator SpinaliS tesztjét is megtaláltad? Van már Family-d? Anélkül ne menj LIDKULLEN nézőbe! Csak az Örs vezér téri IKEA-ban érvényes! De szerintem most ott tömegnyomor van. Valami komolyabb maszk nagyon ajánlatos, ha bekockáztatod, nehogy mást is hazavigyél a széken kívül. Hát igen, az a baj ezekkel az aktív székekkel, hogy nem mindenki bír egész nap ülni rajtuk. El vagyunk korcsosulva.
-
idegen lény
addikt
Biztosan jó szék, amit linkeltél, de sajnos nem aktív szék. Ez az egyik legdrágább aktív szék, nekem túlságosan is drága, viszont egy hétig otthon díjmentesen ki lehet próbálni, ingyen hozzák/viszik. Alatta a hozzászólásokban leírtam az én lényegesen olcsóbb megoldásomat, a félgömböt. Vagy a LIDKULLEN az Örs vezér téri IKEA-ban Family kedvezménnyel most csak 17 ezer forint. Már csak hat van belőle, Ausztráliában egy nap alatt elkapkodták mind. Második széknek tökéletes, ha elég magas hozzá az asztal: [link] Aztán vannak még a Spinergo és a Sitness székek. Egy Sitnesst akár már hatvanezer forintért is meg lehet kapni.
-
so_ha
senior tag
Az általad linkelt Kinnarps Plus modell korrektnek tűnik, csak a szinkronmechanika hiányzik belőle, meg a karfa oldalra állítása nem tűnik túl acélosnak (lötyög a sínben, amikor a hölgy állít rajta). Angol oldalon 473 fontért láttam (631Ł-ról leárazva), ami kb. 189 ezer forint + 10e körül a futár elhozza, így aki 200K körül keres széket, annak korrekt ajánlat lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest