- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
Nem rossz. Ebben legalább kevés a hibalehetőség. De ez a szöveg siralmas: "ráadásul a tekerőkar erősíti a karodat, miközben a magasságot beállítod. A mozgás által jobban érzed magad és jobban is dolgozol."
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
Én írtam, hogy magas asztal kell hozzá. Ezért nem vettem. A videó alatti hozzászólásokban az állítható magasságú asztalokról is sok szó esik, melyiket érdemes, melyiket nem megvenni.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
amargo
addikt
Tegnap használtam az IKEA-s aktív széket és szeritnem jó barátok leszünk és a gyerkőcnek nagyon tettszett lehet, mert magasra lehet liftezni
Viszont most az van, hogy vehetek hozzá egy állítható asztalt is mert ez a szék bizony magasabb mint az asztalom és így a csuklóm terhelődik.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
idegen lény
őstag
Szívesen. Csabulator SpinaliS tesztjét is megtaláltad? Van már Family-d? Anélkül ne menj LIDKULLEN nézőbe! Csak az Örs vezér téri IKEA-ban érvényes! De szerintem most ott tömegnyomor van. Valami komolyabb maszk nagyon ajánlatos, ha bekockáztatod, nehogy mást is hazavigyél a széken kívül. Hát igen, az a baj ezekkel az aktív székekkel, hogy nem mindenki bír egész nap ülni rajtuk. El vagyunk korcsosulva.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Biztosan jó szék, amit linkeltél, de sajnos nem aktív szék. Ez az egyik legdrágább aktív szék, nekem túlságosan is drága, viszont egy hétig otthon díjmentesen ki lehet próbálni, ingyen hozzák/viszik. Alatta a hozzászólásokban leírtam az én lényegesen olcsóbb megoldásomat, a félgömböt. Vagy a LIDKULLEN az Örs vezér téri IKEA-ban Family kedvezménnyel most csak 17 ezer forint. Már csak hat van belőle, Ausztráliában egy nap alatt elkapkodták mind. Második széknek tökéletes, ha elég magas hozzá az asztal: [link] Aztán vannak még a Spinergo és a Sitness székek. Egy Sitnesst akár már hatvanezer forintért is meg lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
so_ha
senior tag
Az általad linkelt Kinnarps Plus modell korrektnek tűnik, csak a szinkronmechanika hiányzik belőle, meg a karfa oldalra állítása nem tűnik túl acélosnak (lötyög a sínben, amikor a hölgy állít rajta). Angol oldalon 473 fontért láttam (631Ł-ról leárazva), ami kb. 189 ezer forint + 10e körül a futár elhozza, így aki 200K körül keres széket, annak korrekt ajánlat lehet.
-
idegen lény
őstag
Derékfájósoknak nem ilyen passzív székek kellenek, amik csak tovább rontanak az állapotukon, hanem ülőlabda vagy aktív szék, meg nyújtások, jóga, denevérpad, stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest