- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
csanyiadam #5624 üzenetére
Én csak egy kis szegletéről tudok beszélni a székeknek, mert csak a gamer székeket ajánlották nekem és próbáltam ki. (Anyukám is gamer széket ajánlott, meg itt is többségében azt veszik.) Én (a nevekre nem emlékszem) kipróbáltam egy 70-80-130e forintos széket. Utóbbi az ArenaRacer Dark Desert volt. Ez engem meggyőzött és egész addig, míg ki nem próbáltam az üzletben más székeket, nem is gondoltam, hogy van különbség.
Én is csak megerősíteni tudom a már 2x-3x elhangzott véleményt. Nem érdemes spórolni rajta. A 40-50-60 e forintos székek kompromisszumosak!
Amit nem próbáltam: irodai székek.
-
I02S3F
addikt
válasz
csanyiadam #5622 üzenetére
Mi a keret rá? Érdemes a székeket kipróbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest