- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
válasz
Acheron #5421 üzenetére
A mostani székem ,ami egy arozzi annak az ülésmagasságából kiindulva mondom ezt.Mindegyik szék amit néztem azoknak a min .ülésmagassága nagyobb mint amennyin én ülök most.45.5-46 cm.De kipróbálni nem tudtam őket természetesen ,csak mondtam hogy az itteni noble eladók nem javasolták ilyen magasságra egyik modellt sem.
-
Acheron
őstag
válasz
Acheron #5127 üzenetére
Jó nagyot koppantam ma, felhívtam a boltot, hogy merre jár a székem, hiszen a mellé - igaz külön - rendelt fejpárnák már megérkeztek tegnap. Közölték, hogy bocsi, nem tudták azon az áron beszerezni, így törölték a megrendelést (nesze neked ország boltja)
minderről 30 -án küldtek értesítést (amit akkor nem olvastam, de mindegy is, mert addigra lejártak a hétvégi akciók) úgy, hogy 28 - 29 -én még nagyban voltak több áruházban is ugyanazon az áron Hero -k. Szóval így jártam - várhatom, hogy normális 2 év garival megint legyen valahol akciós - vagy bevállalom a 3 hónapos HA -st.
-
antalzse
csendes tag
válasz
Acheron #5127 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek!
Nekem most egy sima 30-50e es műbőr "főnöki" székem van és ezt szeretném cserélni. Az Arenaracer-t a Pixelben próbáltam. A Noble-t pedig hardveraprón hirdető kollégánál. Más próbalehetőséget nem találtam. A héten megyek Hermann Millert nézni, illetve voltam még a Kinnarps-nál is.
A meglévő székemnek fém a lába, a többieknél minden műanyag és főleg a kéztámasz keltett bennem rossz benyomást. Félreértés ne essék, én örülök ha sokan elégedetten használják ezeket a márkákat, csak arra voltam kiváncsi hogy volt-e más is aki csalódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest