Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Boss81

senior tag

Sziasztok!

Gondoltam beszámolok a tapasztalatomról, egy noblechairs HERO-ról (bőr), amit március óta használok, így azért már volt időm kitapasztalni.
    Első körben nagyméretű a szék, aminek kifejezetten örültem, tekintettel arra, hogy ebbe végre kényelmesen elférek. Megmondom őszintén kicsit tartottam tőle, de nem kellett volna, hibátlan minden tekintetben, legalább is számomra. Rendkívül erős a varrása, nem kell tőle tartani, hogy szétmenne esetleg.

A gázrugóval szintén nincs gond, miután összeraktam, beállítottam a magasságot, és azóta nem nyúltam hozzá, egy mm sem ment lejjebb.
    A hintamechanikát mikor kipróbáltam majdnem hanyatt estem, legalább is érzésre, de nyilván miután a keménységét beállítottam az is tökéletes lett.
    Ami egyedüli negatívum, bár szerintem az mindegyik ilyen széknél, hogy a karfának van egy kicsi holtjátéka, de az úgy gondolom bőven belefér.

Volt már pár székem, olcsóbb drágább kategóriában, de úgy gondolom ez jó pár évet fog szolgálni.

Előfordult, hogy napi 16 óra munka után végre nem fájt a derekam, és a hátam, bár ez köszönhető a beépített és állítható deréktámasznak, amit kicsit nehezen szoktam meg, volt 3-4 nap, de kegyetlen jó.
    Összességében kellemesen csalódtam.

Új hozzászólás Aktív témák