Hirdetés
- Because you're on television, dummy!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam beszámolok a tapasztalatomról, egy noblechairs HERO-ról (bőr), amit március óta használok, így azért már volt időm kitapasztalni.
Első körben nagyméretű a szék, aminek kifejezetten örültem, tekintettel arra, hogy ebbe végre kényelmesen elférek. Megmondom őszintén kicsit tartottam tőle, de nem kellett volna, hibátlan minden tekintetben, legalább is számomra. Rendkívül erős a varrása, nem kell tőle tartani, hogy szétmenne esetleg.A gázrugóval szintén nincs gond, miután összeraktam, beállítottam a magasságot, és azóta nem nyúltam hozzá, egy mm sem ment lejjebb.
A hintamechanikát mikor kipróbáltam majdnem hanyatt estem, legalább is érzésre, de nyilván miután a keménységét beállítottam az is tökéletes lett.
Ami egyedüli negatívum, bár szerintem az mindegyik ilyen széknél, hogy a karfának van egy kicsi holtjátéka, de az úgy gondolom bőven belefér.Volt már pár székem, olcsóbb drágább kategóriában, de úgy gondolom ez jó pár évet fog szolgálni.
Előfordult, hogy napi 16 óra munka után végre nem fájt a derekam, és a hátam, bár ez köszönhető a beépített és állítható deréktámasznak, amit kicsit nehezen szoktam meg, volt 3-4 nap, de kegyetlen jó.
Összességében kellemesen csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honda topik
- Because you're on television, dummy!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe