- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nem akarlak lebeszélni semmiről sem, de a Jysk-ből soha többé semmit. Minőségben ugyanaz, mint 20 éve a kínaiak voltak, csapnivaló. Vagy csak nekem egyedül nincs jó élményem velük.
Ezt a műbőrös fotelt öcsémtől kaptam karácsonyra (nem most, hanem az az előttire), először csak repedni kezdett alattam a bevonat, aztán apróbb-nagyobb darabokban hámlani is. Ahol ülök, ott már teljesen kopasz, a tarkómnál jön le még mindig. Állandó hétvégi program a fotel körüli fekete darabkákat összeszedni, porszívózni. Van a háttámlában egy vibramotor, amit ők masszázsfunkciónak hívnak, az már első összedugáskor elfüstölt. Kedvesemnek meg az éjjeliszekrénye esett darabokra, amit tőlük vett. Szerintem minőségileg a bolhapiacon is jobbat találsz, de műbőrbevonatos cuccot szerintem ne vegyél ott, ha jót akarsz magadnak. Forgószékről amit vettem, pár HSZ-szel feljebb írtam, szerintem neked is jó lenne, más egyebet sajnos nem tudok a témához hozzáfűzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Elektromos autók - motorok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest