- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valenhun
kezdő
Elmentem az officeplaza-ba, nagyon korrekt kiszolgálás volt, kipróbáltam a Samurai S3 és SL-1, az Ergohuman, Ergothrone és még pár olcsóbb széket. Mind hálós háttámlás.
Samurai S3 nem rossz, de a fejtámasz nem elég magas (185 cm vagyok). SL-1 ugyan ez.
Ergohuman és az Ergothrone nagyon jó, sok állítási lehetőséggel, és elég masszívnak is tűnt, de a fejtámasz itt is éppen elégtelen magasan van, kéne még 2-3 cm.
Az olcsóbbak (pl. HERO) felejtősek, nem elég magasak, vagy a deréktámasz nem jó helyen van, stb, jó párnál az anyaguk elég instabil, zörög, recseg.Ergohuman és az Ergothrone jók, de 188eft+áfa kicsit sok.
Nézek tovább,
irány a PIXEL computer ahol a klasszikus AKracing, stb gamer székeket megleshetem.Nem tud valaki Magyarországon olyan helyet ahol Noblechairs Hero vagy Secretlab Titan kipróbálható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
LLKobe