Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
supercow
üzenetére
Olyannyira igazad mondasz, hogy szerintem nem is kéne offtopikba tenni!
Totál ugyanilyen helyzetben vagyok, az én izmaim is teljesen elgyengültek, a hátam nagyon rossz állapotú! A gyógytorna életbevágóan fontos! Nemcsak gerincferdülésem van, hanem sok helyen porckorong kopás és peremmegnyúlások is. A conus részem is túlnyúlik a kelleténél (nem tudom, lehet, hogy a rossz tartás , gyenge izmok miatt is), és urológiai gyulladásokat is okoz már (értsd prosztata gyulladás). Csípőkopásom is van már.
Szóval ezt komolyan kell venni, milyen igazad van!
Ez az ülőke nem rossz ötlet! Bár marha nehéz lehet rajta ülni... Hogyan tudod a hátadat tartani?
Egy dolgot nem értek, az "egy karfa" , ezt hogy érted? Az ülőkéhez nem is lehet karfát csatolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe