Új hozzászólás Aktív témák

• K1LLMy53Lf
    őstag
    válasz Lokids üzenetére #2439

a megjelölt résznél éreztem, h beleáll a combomba picit... nem kellemetlenül, de érezhető, így hosszabb távon nem biztos, hogy jó lenne... ahogy odanyúltam kézzel egyértelműen ki tudtam tapintani (nem kellett keresni, egy lekupakolt csővég van ott így "vakon") ez az s3nál volt, az s1be beleülve nem volt ilyen. ezért mondtam, h vagy meg van már nyúlva kicsit a mesh háló azon a széken, vagy random, h mennyire feszítik ki gyártás alatt. számomra egyik sem bíztató dolog.

egyébként a hálóra vehető +kieg szívacsot én sem értettem, h miért is.. én arra gondoltam, h esetleg olyan célből létezhet, hogyha valaki a hálós verziót preferálja, de néha valami oknál fogva, jobb, ha nem sima háló van ott. mert amúgy egyéb esetében ott van a szivacsos ülőfelületű (alapvetően ezt szerettem volna kipróbálni, de nincs kiállítva belőle officeplaza-ban :( )

Normál üléshez amúgy nekem is alacsony a legalacsonyabb álláspont, de ha hintázni akarok, egy relatív kis dőléstől is már elemeli a lábam a padlótól még ezen a 0ponton is. nekem pedig ez kényelmetlen. valahogy nem érzem stabilnak/biztosnak a széket, így nem merek benne ilyen módon hátradőlni. de ez valószínűleg az én hülyeségem cska, ezért jobban illik hozzám a "sima" dönthető háttámlájú szék

Új hozzászólás Aktív témák