-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Krisz0418
üzenetére
Pont ezt nézegetem én is, az NITRO880 változatát. Sok infót nem találtam róla, de itt hátha valaki meg tud győzni, hogy jó. Nem szeretnék szart venni, mert napi 10-12 órát minimum ülnék benne (munka+szórakozás), viszont a Markust lecserélném, mert nem tartja jól a hátamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe