Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Pé
senior tag
''Miért ne lenne egyszerű? Hallottál már olyan kérdésekről is, hogy:
- mire szeretnéd használni?
- mennyi pénzed van?
- milyen egyéb alkatrészeid vannak/alkatrészeket szeretnél vásárolni (gy.k.: pl. kompatibilitás...)?
Ugye, hogy mennyit segítenek ezek is!''
Először is .. én is dolgoztam ilyen boltban kb. 2 évet, úgyhogy tudom hogy nem könnyű.
Hallottam ilyen kérdésröl. Ez kb. annyit ér mint halottnak a csók. Mert ugye ha pl. játékra kell, ugyanúgy lehet játszani AMD-n, és intelen ... nVidian és Ati-n stb.
Kb. 3 hónapja vettem a gépem, majdnem minden boltban kitört a vita az eladók között. Én konkrét elképzeléssel mentem be, miszerint : epox 8rda, xp2100, r9500.
Mi volt az eladó első reakciója ? Huuuu nehogy már AMD-t vegyel ! Az egy szar!
És én még értek is hozzá... most mivan azzal aki nem ?
Személyes preferenciák vezérelnek nagyon sok eladót. Igy nem lehet megmondani a tutit....
Pénzben nincs tul nagy eltérés általában. Egy 200 ezres gépnél a +/- 5000 általában nem gond ( persze van amikor az, de szvsz nem jelentős )
Egyéb alkatrészek ... Hát egy slotA-s athlonom volt, sdrammal, tnt videokartya ... most ezen mit fejlesztek szerinted ? :))
Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- BESZÁMÍTOK!! Thermaltake TH 360 V2 Ultra ARGB Sync
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest