Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Ez így elég gyenge lett a 6Pro-hoz képest Inkább visszalépés lett nem is kicsit.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
judas13
addikt
Ezt így minek?
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Fred23
nagyúr
Jöttem volna linkelni a GSMArena hírét a korábbi Xcover 7 hírhez, de előbb nyomtam egy keresést...
"The phone has a No Battery Mode, allowing it to run without a battery when plugged into the USB-C port" Ezt is megemlítettétek, minden rendben.
Hardveresen most szerintem hozza a minimumot, kinézetre is bejön, csak bőven túlmegy azon a méreten, amit szeretnék. Remélem, hamarosan meg lehet tapicskolni Media Marktban.
novinyul: Ez nem a 6 Pro utódja, hanem a sima 5-é! Ha lesz Xcover 7 Pro, az lesz a 6 Pro utódja. Belépő kategóriás strapateló.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Az, hogy akku nélkül is használható, szerintem nagyon jó, melóhelyre egyből ezt venném vagy a 7Pro-t.
A kevés is több a semminél.
-
Fred23
nagyúr
Igen, úgy 6"-os kijelző kellett volna szerintem is. A hazai nyitó árára kíváncsi leszek nagyon. Bármilyen fura is, de számomra ennek az új Xcovernek a legkomolyabb versenytársa a Nokia X30. Az IP67 csak, de fém keretes, Gorilla Glass Victus védelmes, és a SD695-höz egy 4200 mAh-es telepet kapott. Üzemidőben kábé egál lesz. A Nokia kisebb, és perpill 150k csak a hazai változata, ami 8 GB RAM-ot, és 256 GB UFS 3.0-ás tárhelyet kapott. Lehet hasonlítgatni. Strapatelónak is egészen jó az a Nokia szerintem, én legalábbis meg tudnék bízni benne.
Persze vannak dolgok, amik meg a Samsung oldalán hasznosak, például ez az aksi nélküli használat kábellel, vagy éppen a friss rendszer. A PLS TFT-je is biztosan megfelelő lenne számomra, és még jobban is örülnék neki, mint az AMOLED-nek. Pedig úgy 2011 óta vannak AMOLED-es telóim.
[ Szerkesztve ]
-
bmt50
senior tag
Buflák nagy telefon, gyenge beltartalommal, samsungos árazással. Szerintem aki strapa telefont keres, nem nagy kijelzőre vágyik. Dolgozik, és ez is munkaeszköz neki, nem "tartalmat fogyaszt". Viszont a sok szerszám+egyéb mellé -ami a zsebeiben van- jobban befér egy kisebb telefon. A fent említett Nokia X30-on kívül érdemes nézelődni, mert pl. most jön ki a Unihertz a 8849TankMini-vel, ami több szempontból is ráver erre. És csak csendben jegyzem meg: elég sok szakival beszélgettem az utóbbi években a házfelújitásunk miatt. Egyiket se érdekelte, hogy milyen android fut, vagy hogy hány főverziót kap, meg hány Hz-en frissül a kijelző. Ami gyakran szóba került: üzemidő, a kijelző olvashatósága, mennyire hamar talál GPS jelet, eddig honnan, mekkorákat repült, mennyire volt érthető kihangosítva a beszéd, és az extra funkciók: flir kamera, távolság mérés, zseblámpa, stb.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
etohun
aktív tag
Valaki árulja már el nekem, hogy egy STRAPAtelefonon miért üvegből van a kijelző? A legnagyobb konstrukciós hiba, amit el lehet követni. Egyetlen egy kijelzőgyártónak kéne egyetlen egy műanyag kijelzős gyártósort visszaröffentenie pár évvel ezelőttről, és máris ki tudná szolgálni ezt az egész niche szegmenst. Még több pénzt is kérhetne az olcsóbb alapanyagokból készült kijelzőért. Persze tudom, hogy a méretgazdaságosság nem jönne ki olyan jól, de könyörgöm... Megspórolható lenne a teljes gumírozott keret, meg egy csomó strukturális elem, mert egy normális műanyag kijelzőt nem lehet (reális körülmények között) összetörni. Aki meg üveget szeretne tapicskolni, annak bundle-özni lehetne 10db üvegfóliát.
-
etohun
aktív tag
Hát, szerintem semmi visszalépés nem lenne benne. Ugyanúgy rá lehetett tenni a védőüveget, mint ahogy most is ráteszik az emberek az üvegre, szóval nettó ugyanaz lenne az élmény a júzernek. A fólia valsz. többet vesz el a fényerőből, mint a műanyag kijelző, bár erre nagyon jó lenne egy célzott teszt. Kesztyű mód azokban is volt, szóval a digitizer sem lenne "gyengébb". Na meg a készülék is vékonyabb plusz könnyebb lehetne, nem csak a két anyag sűrűségének különbsége, hanem a direkt emaitt ottlevő gumik elhagyhatósága miatt is. A nyert vastagságba akár egy több ezer nites háttérvilágítást is be lehetne tenni bár tudom, hogy ma már az lcd is divatját múlt technológia. Én borzasztóan elfogult vagyok a műanyaggal az elektronikai cikkeknél, mert imádtam, hogy régen nem kelllett tok semmire, de biztos, hogy más is profitálna egy kis műanyag reneszánsz ből. Ma már nem az számít, hogy mennyire könnyű, vagy strapabíró egy eszköz, mert nem használati tárgyként, hanem, mint az óráknál, divattárgyként választanak az emberek telefont. Fém kell a népnek meg üveg, mert az csillog, hideg, nehéz és merev, tehát prémium. Műanyag telefon kijelzőt meg már nem gyártanak elviselhető paraméterekkel, szóval nem jut a strapatelefonokba sem. Nekem a karcálló üvegkijelzők megjelenése mindig a legnagyobb dizájn-tévút lesz az okostelefonok történetében és a fogyasztókat fogom okolni miatta. Második helyen a "De szép üveg hátlap! Teszek is rá gyorsan egy ocsmány tokot, nehogy összetörjön!" áll.
[ Szerkesztve ]
-
Gyöször
senior tag
Nagyon várom, hogy mire cseréljem le az xcover 4S-t, már újabb androiddal rohadt lassú... Nézegetem vagy egy éve a 6 pro-t, egyszer csúszott le az ára 166 ra az aquaban, igazából lélektanilag meg 90nél nem nagyon adnék többet egy telefonért. Ami ne lenne nagyobb 140, de max 150 milinél. Vennék rá egy tokot azzal már egy 150es nagy, nehezen fér be zsebbe, övtáskába.
Van, hogy nyakig saras a telóm, olajos, de egyáltalán nem karcos még. Csak strapát vehetek, egy S23 pld méretben jó de nem bírná amit kap.
Most vettem észre, hogy van már ilyen is 140ért, felcsillant a szemem, hátha ugyan annyi mili mint az ára... azonnal meg is vettem volna, de tokkal 170 milis teló?? Báh. Tok nélkül a 4Sen is mindig megnyomom a bekapcsoló meg xcover gombokat.ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
laca891
aktív tag
Ez hány fő android frissítést fog kapni?
[ Szerkesztve ]
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
Fred23
nagyúr
-
Prien
addikt
"A robusztus Galaxy Tab Active 5 A táblagép akkumulátor nélküli üzemmódban van, ahol a táblagép akkumulátor nélkül használható, ha a hálózathoz csatlakozik. Ennek van értelme különösen forró környezetben, amely például az akkumulátort károsíthatja. Sajnos ez a mód nem érhető el a Galaxy XCover7 számára. Ha eltávolítja az akkumulátort, amíg az eszköz be van dugva, a képernyő egy pillanatra bekapcsol, de azután a készülék kikapcsol, és akkumulátor nélkül nem lehet állandóan újraaktiválni."
Pedig ez a funkció kellett volna nekem, de így nincs sok értelme az Xcover 6 Pro helyett megvenni...
A kevés is több a semminél.
-
Gyöször
senior tag
Én meg a 170mm magasságán sokalltam be, plussz tok, az már hülyeség kategória nekem mind a 6pro mind a 7 esetében. A 6pro meg az ára miatt is agyrém. Vettem egy s23at a megszokott spigen gunmittudoménmi tokkal képernyő üveg meg kameralencse védőkkel. Vizet bírja, majd vigyázok rá.. ja 225 volt egyszer az emagon valami elektro hétvégén a 256Gb.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
Gyöször
senior tag
Az már döfi :-) a 4S megkapta a 11es-ig, a hátam közepére nem kívántam, se hely nem maradt, se épkézláb sebessége a telónak. blah.
Már csak egy kérdésem van, mikor jön a 21es, és rá tudom-e majd főzni valahogyan az S23amra, mert már most nem tudok élni nélküle
-
laca891
aktív tag
Vett valaki új XCrover 7-est, mert én vettem, de az android autó nem megy rajta. Nagyon gyorsan csatlakozik, de nagyon lassan tükrözi az adatokat. A kérdésem lenne, hogy másnál, hogy fut az android autó?
Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
Gyöször
senior tag
Ha nekem 7éves eskrosszom van, akkor ugyan az az slda fejegységünk van? Ez előtt xcover 4s telóval küzdöttem, de a fejegységen igazából minden tűrhetően bejött azzal is. Pedig annál biztosan izmosabb proci van a 7esben. Most néha előveszem a régi telót és nem értem, hogy bírtam én azt idegekkel ;-) S23 megváltás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Vírusirtó topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vége a találgatásoknak, jön PC-re a Red Dead Redemption sorozat első része
- Milyen egeret válasszak?
- Sweet.tv - internetes TV
- EA Sports WRC '23
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Megkímélt, Kárytafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22+ 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen