- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #2727 üzenetére
Most pénteken már tényleg beírok. Azt hiszem elég türelmes voltam...
-
TIT
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #2707 üzenetére
Az enyémbe 1 éve nem néztek bele,az alza velük szállít akkor nem lehet mit tenni.
Majd ha az alza mást keres akkor nézhetnek vagy kifizetteti velük. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #2687 üzenetére
Saját alza.hu nyűglődésem eredménye!
Eleget vártam bementem a bemutatóterembe, beírtam a panaszkönyvbe egy frankó kis bejegyzést, és rá rögtön 3 perc múlva, (még alig értem ki a boltból) hívnak, hogy nagyon sajnálják a kellemetlenséget, és azonnal kapok egy új terméket. Ez meg is történt.
Igazából nem az alza hibázott hanem a kókler, trans o flex új nevén Express One. Nagyon vigyázzatok. Még egy lego sem tud megérkezni épségben. Kérdeztem más futárokat ilyen van e, hogy belenéznek kíváncsiságból, vagy kivesznek valamit. Sajnos van, tudna mesélni. Igazából nem értem, mert úgy is visszaküldi az ember, és rajtuk verik le. Azt a terméket valakinek ki kell majd fizetni.
Lényeg a lényeg sztori OFF.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #2686 üzenetére
Én 9. munkanapja várok tőlük valamit (pontosabban az ED-től), amire 3 nap szállítási határidőt írt a bolt. Azóta még egy fuvarszámot sem kaptam, rendelésem állapota azóta is változatlan.
Írtam már az ügyfélszolg.-nak, válasz persze semmi. Egyelőre még "ülök szépen nyugiban"
...
-
Sanyig4
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #1555 üzenetére
Megkapta a számlát, azzal tudta volna érvényesíteni a garanciát, de ő "nem akart ezzel szenvedni". Így utólag már érthető
-
inf3rno
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #1548 üzenetére
Nekem is volt hasonló, beírtam, hogy nyilvánvaló átverés a dolog (30.000mAh-s mobil vésztöltőt árultak, ami jelenleg nem létezik a piacon), másnapra törölve lett a hozzászólásom. Jelenteni vaterán nem lehet az ilyeneket, szóval jobb nem használni azt a rendszert. Bár én már vásároltam ott jó pár korrekt eladótól...
A magyar online vásárlás szerintem orosz rulett. Eddig nekem olyan 60-70% körüli a sikeressége, a maradéknál meg vagy sikerült visszaszereznem a pénzem vagy nem. Hosszú távon szerintem jobban megéri elmenni a boltba, és megvenni ott.
-
TIT
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #1549 üzenetére
Amelyik cég a vaterán hírdet vagy máshol elég gagyi.
Van elég webshop,ha nekik nem kell a vevő akkor hagyjad. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #1548 üzenetére
Felhívtam a kapcsolattartó telefonszámot, persze nem az vette fel aki meg van adva. Rákérdeztem miért törölnek, és egy minősíthetetlen hangvételű "válasz" érkezett.
Interneten meg telefonon keresztül hatalmas arca van ezeknek az embereknek.
Mindenki vigyázzon.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #1513 üzenetére
Elméletileg most úgy van, hogy online vásárlásnál 8 napon belül ha jelzed, hogy szar a cucc, cserét szeretnél, akkor azonnal cserélniük kell, nem halogathatják bevizsgálás címén. A gyakorlatban hiába ez a törvény, a fogyasztóvédelem nem foglalkozik a kérdéssel 1-2 esettől eltekintve, gondolom, amikor valaki bemegy hozzájuk, és veri az asztalt. A gari viszont már tényleg úgy megy, hogy bevizsgálhatják, aztán adhatnak cserekészüléket, stb... Az elállásnál meg 30 napon belül vissza kell kapnod a pénzed. Na legalábbis még tavaly ilyenek voltak a törvények, de nem hiszem, hogy változott volna azóta.
Én még a Lord-nál szerettem vásárolni. Azzal a céggel teljesen meg voltam elégedve, de egy idő után elszálltak az áraik, és most nézem, hogy már egyáltalán nem is léteznek. :-(
-
TIT
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #1513 üzenetére
Hát ja.
Azért aquánál ez a 2-3k lehúzás pofátlanság.
Én egy routert vittem vissza ránéztek rossz volt,cserélték rögtön.
Havert pár napig szivatták.Előtte állót nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest