- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Sanyig4 #1551 üzenetére
Én lelki szemeimmel azt látom, te egy rendes korrekt eladó vagy és nyilván nem csempésztél bele egy gyári csomagolásba egy törött egeret. Az ég világon semmit ne adjál vissza , jelentsen fel 3000 forint miatt, majd körbe fogják röhögni a rendőrségen meg a bíróságon is ahol eleve 6k a beadvány ellenértéke. Legalábbis ilyesmiről tudok.
Ezért nem üzletelek csak nagyon megbízható régi PH-s fórumtaggal és nagyon megnézem kinek mit adok el vagy kitől mit veszek, ezért preferálom csak a személyes átadás,átvételt. Abban nincs hiba.
El kellett volna neki küldeni az egeret a garipapírral együtt, mostanság nem kérnek ehhez magát a konkrét vevőt. Legyen meg a gar levél plussz számla és ennyi. Aztán zongorázza le a törött egerét a majom.
Az ilyen barbár tudatlan minősíthetetlen emberekre egy percet ne áldozz. Én is befizettem a sarcot. Eladtam egy KÍVÁLÓ állapotban lévő Samsung készüléket. Tönkretette, és kérte vissza az árát. Én jó indulatból elmentem érte és vissza adtam a pénzt. Meg kellett csináltatnom saját költségen és mínusszal eladni.
Soha többet.
Eszedbe ne jusson bármit is vissza adni, főleg ilyen egyértelmű kár okozásnál.
-
Zol77
aktív tag
válasz
Sanyig4 #1551 üzenetére
A neve alatt, van olyan , hogy "jelentem,mint vevőt" [link]
és itt egy topik , a "Jelentsd a csalókat" : [link]
A topik neve ne tévesszen meg,a vevőd nem feltétlen csaló , abba a topikba problémás ügyeket is szoktak írni,nem csak kimondottan csalókat ,aztán majd mondanak rá valamit,hogy hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 90-es években voltam gyerek
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest