- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
SunMount3r #2711 üzenetére
Felesleges várni, az ilyenek nem változnak meg egyik napról a másikra. Ugyanúgy lof@sz, mint az alza garancia...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #2688 üzenetére
LOL (persze épp, hogy nem
): Még mindig változatlan az ED-s rendelésem állapota. Azóta 4x hívtam őket, hogy legalább telefonon tájékoztassanak, vagy mozdítsák előre az ügyet. Ígérgettek fűt-fát, hogy "persze, szólunk, majd a kollégáknak és küldjük a frissítést", aztán 2x hazudták azt is, hogy "már elvitte a futár és pár napon belül várható". A legutóbbi hívás során aztán (ismét) kiderült, hogy persze még mindig semmi, még át sem lett adva a futárnak.
A kérdéseimre, hogy akkor eddig "miért hülyítettek" és hogy miért nem történt azóta se semmi, csak valami szokásos "10-ből 9 h@lye úgy is be@yalja" szintű hárító blablát toltak. Kb. semmi értelme és haszna az ügyfél szolgálatuknak. Ha hétfőn nem jön meg, akkor lemondom és kész. Csak eléggé feltolta a vizet nálam, hogy ennyit ér nekik a vevő és hogy képesek módszeresen hülyére venni és gyak. szívatni ennyi ideig... -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
SunMount3r #2688 üzenetére
Én sem számítok túl nagy válaszokra. A pénzem kapjam vissza, vagy egy normális terméket és kész.
Meglátjuk.
-
TIT
veterán
válasz
SunMount3r #2677 üzenetére
Tavaly nekem is több napig tartott kihozni nekik.
-
TIT
veterán
válasz
SunMount3r #2661 üzenetére
Helló!
Hivatalos forgalmazó,úgyhogy biztos gyári garit ad pl.Htc.
Nem tudom milyen márka kell,esetleg kérdezd meg őket.
Jobbak mint a mobilüzletek 70%-a pl.körúton.....azok szeretnek boltit adni. -
TIT
veterán
válasz
SunMount3r #2282 üzenetére
Nekem emag-gal volt másfél éve,akkor nem volt gond,de hibás terméket kaptam ill.nem azt amit rendeltem.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #1678 üzenetére
Szia!
Szerintem is egy különleges esettel van dolgunk. 2 hete rendeltem tőlük 75 ezer Ft-ért Tv-t. Vasárnap este megrendeltem olyan 21-22 óra körül kedd reggel már csengettek is, hogy megjött.
-
guftabi96
addikt
válasz
Szerintem csak te fogtad ki. Mi rendeltünk két kormányt május elején (még csak nem is ugyan olyat: DFGT és G27) és mind a kettő megjött időben. Szombaton megrendeltük és szerdán már játszottam vele. Máskor is ugyan így történt, amikor tőlük rendeltem.
(Most rendeltem BF3 Premiumot, az viszont nem hiszem, hogy megjön 3 napon belül, mert akkor már holnap itt kellene lennie, és még semmi hír róla.
Nem lett volna rossz vele már hétvégén játszani, de ez még nem olyan óriási csúszás. Remélem azért jövőhét elején még kézhez kapom. ) -
Archttila
veterán
válasz
Szia
En a minap rendeltem toluk egy bill kombot es igen, gond nelkul idoben megjott. A csomagolas is kivalo volt!
Ettol fuggetlenul a te eseted sajnalatos -
TIT
veterán
válasz
SunMount3r #1673 üzenetére
Ha Philips tv-t néztél annak 2 év a hivatalos garija,ha 1 évet adnak(kétlem)akkor az edigital-os gari,akkor viszont elfelejteném őket,inkorrekt egy banda.
-
sepsi0
őstag
válasz
SunMount3r #1673 üzenetére
Szia!
Az a garifutáros amire ők adnak saját garancia levelet (nem gyártói).
Én egyszer ez alapján a Fuji gépünket vitettem be futárral, nem akarták, mondták küldjem be a szervízbe.
Gyártói gari papírja volt, de pecsételve volt rá még +1 év Edigitál gari. Na erre hivatkoztam, hogy ez nem gyártói garipapír, tehát garancia futár.... szerintem meguntak és küldték a futárt, pontosan 30 nap múlva jött vissza a gép... gpndolom ez volt az ajándék nekem.
Amúgy minden forgalmazónak kötelessége a meghibásodott terméket a szervízbe eljuttatni. Beviszed és ők futárral szervízbe küldik. El fognak hajtani, hogy küld te be a szervízbe, de ne hagyd magad! Nekik ez a kötelességük, ja és az ő költségükön.
Utoljára az auchan jött a szöveggel.... 3 napig ide utána szervízbe vigyem.... bevittem a kávéfőzőt és küldték is szervízbe (philips) igaz a szervízesek egy hónapig azon főzték a kávét. Én beadtam meg/kitakarítva (3 hónapos volt), 30 nap után visszakaptam, nem néztem meg az auchanba.... kávézaccos vízköves volt és csöpögöt belőle a kávé...
Na azóta nem veszek philips terméket, pedig nagy fan voltam. Csak egy csavart kellet cserélni, persze specko, kértem adjanak egyet kifizetem és cserélem, nem kell gari... á nem lehet, rendelni kell csak a szervíz....
Isten ovjon a philipstől, ha garizni kell.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest