- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Én csomagküldéssel szoktam vásárolni, de ha eleve hibás terméket kaptam valahonnan, akkor én mindig vissza szoktam inkább kérni az árát, nem szoktam garanciáztatni küldeni. Emag esetében ha ők megkapták a terméket, azaz visszajeleztek nekem, akkor onnantól kezdve pár napon belül már a számlámon is volt a pénz mindig. Ilyen gyorsasággal soha sehol nem találkoztam még, semelyik másik webshop esetében sem.
Ha viszont egy termék már nálam romlott el, azaz garanciáztatni küldtem, akkor e téren is nálam az Emag szokott a leggyorsabb lenni, mert amint megkapták a terméket, volt, hogy már aznap jelezték, de legkésőbb 1-2 nap múlva, hogy ki tudják-e cserélni vagy pedig visszaadják az árát. (Utalványt én nem szoktam kérni, nekem vagy cseréljék ki, vagy adják vissza az árát.)
A többi webshop esetében sajnos nem pár nap szokott eltelni, hanem hetek, de sokszor akár 1 egész hónap is, mire lett valami az egészből.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest